Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Kurtlar Vadisi (https://seversintabi.com/kurtlar-vadisi/)
-   -   Polat İskender'in kafasına silahı dayadı (https://seversintabi.com/kurtlar-vadisi/83616-polat-iskenderin-kafasina-silahi-dayadi.html)

Bilal 11 October 2009 10:51

Polat İskender'in kafasına silahı dayadı
 
Polat İskender'in kafasına silahı dayadı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölüm özeti.


Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin dün akşam yayınlanan 66. bölümünde, yine fırtınalar esti. Vadi heyecanı yeni bir boyuta taşıdı. Adamları içerde olan Polat Alemdar'ın son hamlesi müthiş oldu.

EVLAT SEVGİSİ MEMATİ'Yİ ZORA SOKTU
Polat Alemdar adamlarını tam kurtarmışken, Memati'nin evlat sevgisi ekibin başını gene derde soktu.

İSKENDER'İN ARAÇ PLAKASI 34 RTE 321
İskender büyük Davut Tataroğlu'nu kaçırdı ama hedefine ulaşamadı. İskender Büyük'ün Davut Tataroğlu'nu kaçırmak için hastaneye gelirken kullandığı makam otosunun plakası ise oldukça manidardı. 34 RTE 21 . 34 İstanbul'un plaka numarası. RTE, Recep Tayyip Erdoğan'ın baş harflerinden oluşan ve markalaşma derecesindeki kısaltma. 21 ise Kürt açılımı ve kürt sorunu diyince akla ilk gelen simge şehir Diyarbakır'ın plakası.


CEVAT GLADİO'YA HİZMETE DEVAM
Dizinin yeni karakterlerinden olan ama kısa sürede sivrilen Kibritçi Cevat lakaplı Cevat Akarsu, Türk Savunma sanayisine önemli projeler geliştiren bir profrsörü kaçırdı. Hem de Polat Alemdar'ın adamı Alper'in koruduğu ekiibin elinden. Alper göğsünden iki kurşun yarası aldı.


POLAT'IN İNSANÜSTÜ BECERİLERİ
Polat Alemdar emniyet tarafından gözaltına alınan ekibinikendi aracıyla takip ederken yolda gene üstün güçlerinden birini gösterip en önemli adamlarını ROKET ATAR MERMİSİNDEN KURTARDI. Tıpkı geçen hafta KOŞARAK MAYINLARDAN KURTULDUĞU gibi... Ve Polat Alemdar Cevat Akarsu'nun adamı Yılmaz'ı ele geçirerek, Yılmaz'ın gizli patronu İskender Büyük'ün planını öğrendi.

POLAT İSKENDER'İN KAFASINA SİLAHI DAYADI
66. bölümün final sahnesinde Polat Alemdar silahını İskender'in alnına dayadı. Ve tabiki de sahne Polat'ın gizemli bakışlarıyla bitirilip, önümüzdeki haftanın ilk sahnesi olacak şekilde sonlandırıldı.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 21:20

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2