Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Liseler (https://seversintabi.com/liseler/)
-   -   Fem Yayınları Matematik Full Kitap (https://seversintabi.com/liseler/51275-fem-yayinlari-matematik-full-kitap.html)

Prison_Breakk 21 April 2009 11:16

Fem Yayınları Matematik Full Kitap
 
Matematik-1 kitabı, ÖSYM’nin 2006 sınav sistemini açıklamasından hemen sonra FEM Dershaneleri’nin deneyimli öğretmenleri tarafından yeni sisteme göre hazırlandı. Sınav müfredatında yer almayan konular eklendi, var olan konular gözden geçirilerek yenilendi. Kitap, 25 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde önce konu anlatımı yapılmış, sonra konunun özellikleri ve örnek soru çözümleri verilmiştir. Daha sonra çözümlü ve cevaplı testler verilerek konu üzerinde vukufiyet sağlanması amaçlanmıştır. Matematil-1 kitabında, lise müfredatındaki “parabol”e kadar olan bütün konular yer almaktadır. Anlatım sırasında konuyla ilgili özelliklerin kolaylıkla anlaşılması için verilen örneklerin dışında, toplam 585 adet çözümlü örnek yer almaktadır. Ünite sonlarında ünitenin tamamının tekrar edilmesi amacıyla toplam 555 sorudan oluşan çözümlü 25 test bulunmaktadır. Ayrıca, öğrencinin kendini ölçebilmesi için ünite sonlarına cevaplı testler konulmuştur. Toplam 908 sorudan oluşan cevaplı 45 test, öğrencilerin ÖSS soru tekniğini kavramaları açısından oldukça önem taşımaktadır. Bu kitapla çalıştıktan sonra, Matematik hakkındaki düşünceleriniz tamamen değişecek…

Yeni sınav sistemiyle birlikte müfredata eklenen Matematik-2 dersi, Eşit Ağırlık ve Sayısal bölümünde sınava hazırlanan öğrenciler için, 4 yıllık ve üstü üniversiteleri kazanmak istiyorlarsa zorunlu hale gelen bir ders olmuştur. FEM yayınlarının sınav sisteminin değişmesiyle birlikte hızlı ve özverili çalışmasıyla sizlere sunduğu Matematik-2 kitabı ise bu konudaki kaygılarınızı ortadan kaldıracak ve sizin Matematik-2 dersinden gereken başarıyı elde etmenizi sağlayacaktır. FEM yayınlarından neşredilen kitap, Lise-2 ve Lise-3 Matematik konularını içermektedir. 10′u aşkın deneyimli öğretmenin özverili çalışması, 200′ü aşkın FEM Matematik öğretmeninin katkılarıyla hazırlanan kitap, beklentileri tam olarak karşılayacak kapasitede. Bu kitaptaki konu anlatımlarını dikkatlice inceleyip çözümlü testler ve konu testleriyle de öğrendiklerinizi pekiştirirseniz, Matematik-2 konusunda bir problem yaşamayacağınızı düşünüyoruz. Bu kitapla, Matematik-2 artık korkutucu ve zor olmaktan çıkıyor.

fem 1 bağıntı fonksiyonlar
fem 1 basit eşitsizlik
fem 1 bölünebilme obeb okek
fem 1 çarpanlara ayırma
fem 1 denklem çözme
fem 1 denklem kurma
fem 1 eşitsizlikler
fem 1 II ve III denklemler
fem 1 işlem
fem 1 köklü sayılar
fem 1 kümeler
fem 1 modüler aritmetik
fem 1 mutlak değer
fem 1 oran orantı
fem 1 parabol
fem 1 polinomlar
fem 1 rasyonel sayılar
fem 1 sayma sistemleri
fem 1 temel kavramlar
fem 1 sayma sistemleri

fem 2 diziler seriler
fem 2 integral
fem 2 karmaşık sayılar
fem 2 kombinasyon binom
fem 2 limit süreklilik
fem 2 logaritma
fem 2 matris determinant
fem 2 olasılık
fem 2 özel tanımlı fonksiyonlar
fem 2 permutasyon
fem 2 toplam çarpım
fem 2 trigonometri
fem 2 türev

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 12:54

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2