Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Magazin Haberleri (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/)
-   -   Kurtlar Vadisi TRT ile görüşüyor (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/29464-kurtlar-vadisi-trt-ile-gorusuyor.html)

ceyLin 13 January 2009 14:20

Kurtlar Vadisi TRT ile görüşüyor
 
Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı TRT mi olacak? Dizi yapımcıları TRT ile görüşüyor. Bu krizde böyle yüksek bütçeli bir diziyi karşılayacak para da zaten bir tek TRT'de bulunuyor.
Oda TV'ye göre; Kurtlar Vadisi Pusu'nun Show TV ile yaşadığı sorunlar yüzünden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yapımcı PANA Film diziye yeni bir kanal arayışlarına aylar öncesinden başladı.

Dizinin hangi kanala geçeceği konusunda haftalardır yeni iddialarda bulunuluyor; Kanaltürk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ATV[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kanal 7[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Star vs... Ancak bugüne kadar da henüz bir kanalla anlaşma sağlanamadı.

Çünkü Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin maliyeti ve bütçesi hayli yüksek. Krizden olacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görüşme yapılan kanallarla da anlaşma sağlanamıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu acaba hangi kanala transfer olma yolunda derseniz?

KURTLAR VADİSİ TRT İLE GÖRÜŞÜYOR

Şöyle söyleyebiliriz:

Ekip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ibreyi TRT’ye çevirdi. Tahmin edilebileceği gibi; yüksek maliyeti olan bu diziyi ancak TRT karşılayabilir…

Hatırlayacak olursak; Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat’ı Necati Şaşmaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] TRT’de sunuculuğunu Kadir Çöpdemir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hande Subaşı ve Özgür Eren’in sunduğu “Sen Türkülerini Söyle” adlı yarışmanın konuğu oldu.

POLAT TRT'DE ŞARKI SÖYLEDİ

Necati Şaşmaz canlı yayında bir de türkü söyledi. Hem de diziye damgasını vuran “Elif Dedim Be Dedim” türküsüydü söylediği.

Uzun lafın kısası; Pana Film ile TRT arasında şu an görüşmeler devam ediyor ve gülen taraf TRT olacak gibi görünüyor. Necati Şaşmaz’ın TRT’ye katılımı da ‘patronlar katında’ yaşananların bir dışavurumu olarak yorumlanıyor.


Saat: 07:14

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2