Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Magazin Haberleri (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/)
-   -   Mickey Rourke'un muhteşem dönüşü (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/35975-mickey-rourkeun-muhtesem-donusu.html)

ceyLin 7 February 2009 15:02

Mickey Rourke'un muhteşem dönüşü
 
Sinema dünyası bundan sonra Mickey Rourke'nin peşini bırakmaz. The Wrestler'daki performansı beyazperdede her zaman gördüklerimizden değil. Aktör role kalbini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bedenini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kanını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] canını koymuş. Haliyle oyuncuya teklifler yağıyor. Ama o her zamanki gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bağımsızların yanında ilerleyerek zor rollere yaklaşıyor.

Oscar adayı aktör Walter Hill'in St. Vincent projesinde rol alacağını açıkladı. Filmde Rourke sert bir kiralık katil olarak karşımıza gelecek. Bir muhbirin işini bitirmek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eskiden yaşadığı New York mahallesine geri dönecek ve bir rahip gibi davranmaya başlayacak. Fakat bu yeni maskesi nedeniyle kurbanı ile beklemediği türden bir yakınlaşma yaşayacak.

Hatırlatalım; Hill ve Rourke daha önce Johnny Handsome projesinde buluşmuştu.


Saat: 08:26

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2