Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Magazin Haberleri (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/)
-   -   Herşeye rağmen ayrılmıyor (https://seversintabi.com/magazin-haberleri/47333-herseye-ragmen-ayrilmiyor.html)

Yorgun Yürek 31 March 2009 08:40

Herşeye rağmen ayrılmıyor
 
Müzik dünyası, Amy Winehouse’un kendisini uyuşturucuya alıştıran Blake Fielder-Civil’den boşanacağına seviniyordu. Ancak ünlü şarkıcı sürpriz bir karar aldı ve kocası dava açmasına rağmen boşanmayacağını açıkladı.

Blake Fielder-Civil cezaevine girmiş, Amy Winehouse ise hayatında temiz bir sayfa açıp önce uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için rehabilitasyon merkezine yatmış, ardından da St. Lucia’da uzun bir tatil geçirip kendine gelmişti.

'BLAKE'İ SEVİYORUM'

Civil’in açtığı boşanma davası da başta Amy hayranları olmak üzere tüm müzik piyasasını sevindirdi. Çünkü Amy, kendisini uyuşturucuya alıştıran kocasından kurtulup yeniden hayatını müziğe adayacaktı. Ancak arıza şarkıcı yine herkesi şaşırtacak sürpriz bir karar aldı. Now dergisine konuşan Grammy ödüllü şarkıcı, kocasına aşık olduğunu ve onun kendisinden boşanmasına asla izin vermeyeceğini söyledi:

“Blake’i çok seviyorum. Yeni evime gelip benimle kalmasını istiyorum. Benden ayrılmasına izin vermeyeceğim. Blake sanki benim erkek versiyonum ve biz çok iyi bir çiftiz. Hayatımda Blake’ten başka hiçbir şey istemiyorum. Hatta onu da alıp Karayipler’e geri dönmek istiyorum. Orası bizim balayımızı geçirdiğimiz yer.” Boşanma kararı alan Blake’in bu açıklamadan sonra ne yapacağı merak konusu.


Saat: 06:05

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2