Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Bakım Makyaj (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/)
-   -   Makyajınız... (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/14298-makyajiniz.html)

eLanuR 6 December 2008 14:41

Makyajınız...
 
Makyajınız..

KAPATICILAR
Ciltteki bazı lekeler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] normal makyaj yardımıyla kapatılmaz. Bu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ancak kamuflaj dediğimiz özel ürünler ve özel bir teknikle mümkündür. Bu makyaj setinde yeşil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve ten rengine farklı tonlarında patlar bulunur. Bunlar üst üste sürülerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kapatmak istenilen leke normal cilt rengine dönene kadar karıştırılır. Makyaj[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suya ve silinmeye karşı dayanıklıdır. Bu tekniği yalnızca özel eğitim almış güzellik uzmanlarından öğrenebilirsiniz.

PUDRALARIN ETKİSİ
Sadece kahve ve ten rengi tonlarında pudra kullanmak gerekmez. Pudranın birçok pastel tonlarda olanları da vardır. Kullanımına göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pudranın farklı etkileri ortaya çıkar: Pembe yüze tazelik verir; altın rengi sıcak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] lila ise mermer görünümünde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] soğuk tonlarda bir cilt sağlar. Dikkat edilmesi gereken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pudranın cilt üzerinde incecik bir tabaka halinde durmasıdır. Yani pudrayı kullanırken mümkün olduğunca tasarruf yapın. Hatta en iyisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pudrayı bir fırça yardımıyla hafifçe yayın.

BELİRGİN GÖZLER
Gözlerinizi özellikle belirginleştirmek istiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] far seçerken dikkatli olun. Seçtiğiniz farın rengi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göz rengini gölgede bırakmamalı. Mesela[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mavi gözler gözkapağına sürülen mavi farla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gri gibi görünür. Bu renk göz için en uygun far[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gri veya toprak rengi tonlardır. Yeşil gözler turkuaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kahverengi ve mor renkli farla belirginleştirilir. Gri gözler için gri - mavi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pembe tonları uygulanır. Kahverengi gözlü olanlar ise portakal rengi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] açık mavi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] somon rengi ve bakır rengi far kullanmalıdır. Gözbebeği benekli olanlar ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gözkapaklarını bu noktaların renginde boyamalıdır.

KİRPİKLERİNİZİ BOYATIN
Boyalı kirpikler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özellikle her gün rimel sürmek istemeyen ve çok açık renkte kirpikleri olanlar için idealdir. Bu işlemin iyi bir güzellik uzmanı veya kuaför tarafından yapılması daha iyi sonuç verir. Boyalı kirpik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iki veya üç ay kadar dayanır. Daha parlak ve sık görünmelerini sağlamak için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] renksiz jöle biçimindeki rimeller kullanılabilir.

NE KADAR RUJ
Rujunuzun yeterli olup olmadığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] makyaj tamamladıktan sonra (dudak boyası da dahil olmak üzere) anlaşılır. Ruju önce mümkün oldu kadar hafif sürüp etkisini görün.Yeterli bulmazsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha fazla ruj kullanın. Eğer yanlışlıkla ruju çok koyu sürerseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fırçanıza bir parça toz pudra alın. Üzerine sürdüğünüzde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rujun rengi açılacaktır. Dudak boyası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fırça yardımıyla daha iyi sürülür. Bu şekilde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kenarlara taşırma riski azalır.

ecee 17 December 2008 13:13

Cvp: Makyajınız...
 
gözkalemi, rimel ,biraz pembe allık ve biraz daparlatıcı ruj hepsi bukadar...
hazırım ehehhehehehe....


Saat: 16:11

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2