Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Bakım Makyaj (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/)
-   -   Bayanlar Icin Parfum Koku Aileleri.. (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/32203-bayanlar-icin-parfum-koku-aileleri.html)

ceyLin 24 January 2009 10:23

Bayanlar Icin Parfum Koku Aileleri..
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Çiçek ;
En büyük koku ailesidir. Taze ve neşeli aromalara sahiptirler. Temel içerikleri çiçek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çiçek yaprakları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yağ ve tohumlarıdır. Bunlara genellikle misk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ağaç[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] meyve[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeşil bitki notaları ile aldehitler eşlik eder.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Meyve;
Taze ve hafif kokulardır. Temel notaları bergamot[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] limon[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] portakal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mandalina[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] greyfurt[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] portakal çiçeğidir. Bunlara genellikle çiçek ve şipre notaları eşlik eder.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Şipre;
Kuvvetli esansların karışımından oluşurlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalıcı ve zengin içeriklidirler. Temel notaları ağaç[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] meşe yosunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] misk ve patçulidir. Bunlara genellikle çiçek ve meyve notaları eşlik eder.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Oryantal;
Sıcak ve şehvet uyandırıcı esansların karışımıdır. Temel notaları misk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vanilya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] amber[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] değerli ağaçlardır. Bunlara genellikle egzotik çiçek ve baharat notaları eşlik eder.


Saat: 13:19

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2