Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Bakım Makyaj (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/)
-   -   Kalici Makyaj (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/32212-kalici-makyaj.html)

ceyLin 24 January 2009 10:33

Kalici Makyaj
 
Permanent make up yani kalici makyaj dogal pigmentleri cildin yüzeyine yerlestirme sanatidir. Tamamen dogal mineral ve bitki pigmentlerinin mükemmel bilesiminden elde edilir. Kesinlikle yan etkisi yoktur. Steril ve tek kullanimlik ignelerle kisiye özel olarak dogal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altina zerk edilme islemidir.Islem tamamlandiktan sonra epidermis hücreleri ölür ve yenilenir. Pigmentasyon etkisi yaklasik olarak 2 ile 3 yil boyunca görünürlügünü korur.

Kalici makyajda mikro-pigmentler dogal ve su bazli oldugundan renkler daha mattir ve istedigimiz rengi kolayca elde edebiliriz. Kas [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göz ve dudak kontürlerini belirgin hale getirme teknigi kisiye özel bir bütünlük içinde uygulanir. Kaslar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gözler ve dudaklar ayrica yara izleri [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cilt lekeleri ve kusurlarini kapatmak isteyen herkes mikro-pigmentasyon metoduyla essiz bir güzellik kazanir.

Kalici makyajin ciltte kalis süresi kisiye baglidir. UVB isinlari kalici makyajin ömrünü azaltir. Günese ve solaryuma maruz kalinmadiginda bu süre 3 ile 5 yil arasinda degisebilir. Kalici makyaj uygulamasi yapilan cihazin profesyonel olmasi çok önemlidir. Cihazin teknik özellikleri yapilan kontürün sonucunu ve dayanikliligini büyük ölçüde etkiler.

Kalici makyaj önemli bir rahatsizligi olmayan her kisiye uygulanabilir. Seker hastalarina [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] HIV virüsü tasiyanlara ve hemofili hastalarina uygulanmasi kesinlikle sakincalidir.


Saat: 12:59

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2