Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Bakım Makyaj (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/)
-   -   Terliği giy selülitten kurtul (https://seversintabi.com/moda-bakim-makyaj/36172-terligi-giy-selulitten-kurtul.html)

ceyLin 8 February 2009 18:56

Terliği giy selülitten kurtul
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ankaralı terlik firması Hay-Zek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ürettiği anti-selülit terliklerle kadınların derdine çare olduğunu iddia ediyor.

EVA hammaddesinden yapılan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] suda kaymayan ve bakteri üretmeyen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dünyanın en hafif terlik ve deniz ayakkabılarını yurt içi ve yurt dışı pazarına süren firma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu defa tüketicinin karşısına[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] anti-selülit terlikle çıktı.

Hay-Zek firmasının sahibi Zeki Türkeş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ostim'deki fabrikalarında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Çin'den getirdikleri makine ile renk renk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çeşit çeşit bay[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bayan ve çocuk terliği ve ayakkabıları ürettiklerini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu ürünleri yurt içi pazarının yanı sıra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İngiltere[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İtalya ve Yunanistan'ın da aralarında bulunduğu birçok ülkeye ihraç ettiklerini söyledi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ürün yelpazelerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir de anti-selülit terlik eklediklerini ifade eden Türkeş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Tabanı alçak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] burnu yüksek şekilde tasarlanan bu terlikleri giyen hanımlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] selülitle başa çıkabilecek. Anti-selülit terliğimizi giyen hanımların ayakları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yokuş çıkar vaziyette duracak. Böylece[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gergin duran bacaklar ve kalçalardaki selülitler tarih olacak" diye konuştu.

Türkeş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aralarında Harvard Üniversitesi'nin de bulunduğu birçok akademik araştırma merkezinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] topuklu ayakkabıların ayak sağlığına olumsuz etkilerine ilişkin raporlarının bulunduğunu belirtirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Hanımlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilinçsizce giydikleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] postürü bozan topuklu ayakkabılarla da selülite davetiye çıkarıyor. Topuklu ayakkabı giyildiğinde eğimli duran iskelet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu terlikler giyildiğinde dik bir hal alıyor" dedi.


Saat: 09:23

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2