Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Dünyasından Haberler (https://seversintabi.com/moda-dunyasindan-haberler/)
-   -   en Şık qiyineN ünLüLer :D:D (https://seversintabi.com/moda-dunyasindan-haberler/72937-en-sik-qiyinen-unluler-d-d.html)

almira 29 August 2009 17:51

en Şık qiyineN ünLüLer :D:D
 
People dergisi, sinema, müzik, şov ve spor dünyasının en iyi giyinenlerini seçti.
En şık ünlüler listesinde, kendi moda markalarını yaratan yıldızlar da yer aldı. Şarkıcı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Knowles, tanınmış yıldız [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], tasarımları büyük ilgi uyandıran şarkıcı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile son olarak ünlü bir kadın giyim markasının modelliğini üstlenen İspanyol oyuncu Penelope Cruz, bu isimler arasında göze çarptı.
Ünlü futbol yıldızı David Beckham, yıllardır giyim kuşamıyla dergi sayfalarını süsleyen eşi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ı şıklıkta geride bıraktı. David Beckham en şık erkekler arasına girerken, [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ın ismi listede yer almadı.
Farklı giyim tarzıyla dikkati çeken, ''Karayip Korsanları'' filminin yıldızı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], oyuncu Terrence Howard, ''Oceans'' serisinde birlikte kamera karşısına geçen iki ünlü aktör [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] de en şık erkekler listesinde başı çekti. Brad Pitt-Angelina Jolie, Gwen Stefani-Gavin Rossdale ile Halle Berry- Gabriel Aubry çiftleri


Saat: 10:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2