Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Moda Trendleri (https://seversintabi.com/moda-trendleri/)
-   -   Omuzlar Fora (https://seversintabi.com/moda-trendleri/5420-omuzlar-fora.html)

ceyLin 11 November 2008 22:03

Omuzlar Fora
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Havalar ısınmaya başlayınca önce montlardan trenchcoatlara, ardından kazaklardan yarım kollu bodylere geçtik. Derken bugünlerde güneş öyle yakıyor ki, omuzlarımızda en ufak bir ağırlığa bile tahammülümüz kalmadı. Bu yüzden şimdi tercihimiz askılılardan yana, omuzlarımızsa fora... Bodylerde ve elbiselerde askıların en incesini seçiyor, sıcak yaz günlerinde varlığı yokluğu bir bu askılarla rahat ediyoruz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Madem ki amacımız sıcak havalarda rahat etmek o zaman renklerin de en açığını seçelim. Beyaz üzerindeki motifleri ile farklı bir hava estiren bu askılı body, yazın şortlarla ya da eteklerle kombinlemek için ideal. Body'i Mudo mağazalarından 39.60 ytl'ye alabilirsiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bu yaz askılıların günlük kıyafetler olduğu, akşam giyilmeyeceği gibi önyargıları da yıkıyoruz. Göğüs kısmındaki dantelleri, belindeki büzgüleri ile gece gezmelerine de uyum sağlayabilecek bu şık body Boyner'de sizi bekliyor. Fiyatı ise 21.21 ytl.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Tabii ki elbiselerde bu askılı modadan nasibini alıyor. Sıcak havaların vazgeçilmezi elbiselerin bir de ince askılısını bulduk mu keyfimize diyecek olmuyor. Hem rahat hem de kemeri ile oldukça şık bu elbise ise tüm kriterlerimize uyuyor. Elbiseyi Koton'dan 62.99 ytl'ye satın alabilirsiniz.


Saat: 21:55

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2