Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Motor Sporları (https://seversintabi.com/motor-sporlari/)
-   -   'Türk Bayrağı'nı podyumda göstererek.. (https://seversintabi.com/motor-sporlari/22754-turk-bayragini-podyumda-gostererek.html)

Siyah 28 December 2008 17:52

'Türk Bayrağı'nı podyumda göstererek..
 
Güney Amerika'da ilk kez düzenlenecek Dakar Rallisi'ne motosiklet kategorisinde katılacak Merkit ve Torunlar, yolculuk öncesi, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ve son derece heyecanlı olduklarını ifade eden Kutlu Torunlar, "Uzun bir yolculuk olacak. Hem zaman farkı var hem yaklaşık 20 saatlik yolculuğumuz var" dedi.

Adaptasyon süreci nedeniyle yola erken çıktıklarını anlatan Torunlar, 30 Aralık itibariyle gümrükten motosikletleri çekeceklerini, 1 Ocak'ta sabah erkenden son teknik muayenenin yapılacağını, 3 Ocak'ta da start verileceğini dile getirdi.

Bu seneki Dakar Rallisi'ne 49 ülkeden sporcuların katılacağını söyleyen Torunlar, "Bu ülkeler arasında Türkiye olarak bulunmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bitişte Türk Bayrağı'nı dalgalandırırız. Tek amacımız bu. Tabii ki geçen seferki başarıların da üstüne çıkıp bu sefer kategori şampiyonu olmayı istiyoruz" diye konuştu.


Saat: 00:02

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2