Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Örgü - Dantel ve Elişi (https://seversintabi.com/orgu-dantel-ve-elisi/)
-   -   elektirik dügmelerini kumaşlarla süsleye bilirsiniz (https://seversintabi.com/orgu-dantel-ve-elisi/36165-elektirik-dugmelerini-kumaslarla-susleye-bilirsiniz.html)

ceyLin 8 February 2009 18:48

elektirik dügmelerini kumaşlarla süsleye bilirsiniz
 
Elektrik düğmelerinden sıkıldıysanız üzerlerine kumaş kaplayarak eve değişik bir hava verebilirsiniz.kumaşı düzgünce yapıştırın



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Her evde büyükçe bir kavanoz mutlaka vardır. Peki ya böylesine bir değişim geçirmiş bir vazo? Yapımı çok basit olan bu çalışma için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beğendiğiniz deseni taşıyan bir peçete edinin. Gerisini uygulamak son derece kolay.




Malzemeler:
Büyük boy cam kavanoz (kahve ya da konserve kavanozu olabilir)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] desenli peçete[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] makas[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] peçete tutkalı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beyaz akrilik boya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sünger ve fırça.

Uygulama:
* İşe başlamadan önce kavanozun içini ve dışını iyice temizleyip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yağ ve kirden arındırın




[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Ardından akrilik boyayı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sünger yardımıyla tamponlayarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kavanozun dış yüzeninin tümünü beyaza boyayın.

* Peçeteden kullanmayı düşündüğünüz motifi keserek çıkartın. Peçetenin iki katını resimli olan üst katından ayırın.

*Peçete tutkalı ve fırça yardımıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] peçeteyi zemine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hava kabarcığı kalmamasına dikkat ederek yapıştırın.

* Tüm zemini bu biçimde bezedikten sonra kurutup sprey vernikle tüm zemini koruma altına alın. Verniklemeyi açık alanda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 45 derecelik açıyla dairesel hareketlerle yapmayı ve koruyucu maske takmayı unutmayın.
Size özel vazonuz hazır. Balkonunuzda keyifle kullanabileceğiniz vazonun içine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dilerseniz peçetenizdeki çiçeklerin aynısını koyarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görsel anlamda bir bütünlük de yakalayabilirsiniz. Aynı uygulamayı kullanmadığınız cam servis tabaklarınızın üzerine de yapabilir ve eviniz için şık ve dekoratif aksesuarlar elde edebilirsiniz.


Saat: 08:00

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2