Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Parapsikoloji (https://seversintabi.com/parapsikoloji/)
-   -   Insanın parapsikolojik kabiliyetleri (https://seversintabi.com/parapsikoloji/57807-insanin-parapsikolojik-kabiliyetleri.html)

Yorgun Yürek 10 June 2009 16:56

Insanın parapsikolojik kabiliyetleri
 
İNSANIN PARAPSİKOLOJİK KABİLİYETLERİ

İnsan ruhunda bilip kullandığımız kabiliyetlerin yanında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] farkında olmadığımız ve bu yüzden kullanamadığımız pek çok yön vardır.

Mesela[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] telepati yoluyla bir başka insanın düşüncesini okuyabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] durugörü yoluyla dünyanın herhangi bir yerinde olup bitenleri televizyon ekranında seyrediyor gibi görüp işitebiliriz. İnsan ruhu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zamanla kayıtlı olmadığı için geçmiş ve geleceği (istidadı ölçüsünde) görebilir (ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yanlış olarak genellikle gaybdan haber verme veya falcılık olarak nitelendirilir). Hatta karşımıza[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yakın geleceğimizden haber veren insanlar çıkabilir. Çünkü bunlar sahip oldukları ruhi melekeleri ile gayb aleminden çıkmış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] perde perde şahadet alemine gelen olayları hissedebilirler. Veya bir medyum beyaz bir kağıda hiçbir şey yazmadan düşüncelerini nakşedebilir ve bir başka medyuma bu şekilde mesaj gönderebilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Evet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] insan bu ve benzer daha pek çok inanılması güç olağanüstü şeyleri yapabilir. Ancak bu tür kabiliyetler insanların pek azında ileri düzeyde vardır ve bu yüzden bu tür insanlar çok özel bir konuma sahiptirler.


Saat: 02:24

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2