![]() |
En Tuhaf Aninizi Anlatirmisiniz??
çocukluğumda rüyamda işediğimi görmüştüm:PPPP
o kadar bol işedimki hahahahaha kalktığımda harbiden işemişim....... ya siz??????????????? nedir en tuhaf anınız??? |
Cvp: En Tuhaf Aninizi Anlatirmisiniz??
Lisede beden dersi içiN aşagı inerKen düşmüşTüm merDivenden tuhaf ve komiK bi duRumdu arTı utanç veRici bi Durum neyseki fazla kişi Yoktu :P :o
|
geçmiş olsun güzel teyzemm
|
ben bu tşk işinden anlamadım ama neysee
|
y0Lda gideRkenn ßaßam diee tanımadıqım ßi aDamın koLuna girmi$tim.. :D:D Tam ßi saCmaLıqq :D { ama kucukken taßi. :cool: :D }
|
--Eheuehuehue koptum ya HaZeL nasıl başardın onu:D:D:D
--Ya benm bir sürü war da lisede 2 senelik sınıf arkadasmn adını unutmuştum ehueheuheue işin kötü tarafı konuşuyoruz we ben adını söyleyemiyorm salak gibi bakınıyodm hehehhehhehe ama o hala bilmiyo bunu bilmesin de yoksa saçımı başımı yolar:D:D:D --Bu arada Yakışıklı abi o senin yaşadgn olayı bende yaşamıştım ama wallahi ben tuvalete gitmştm nasıl oldu o heueheueheue:D:D:D --Anneme az laf anlatmaya çalışmadm anne walla baq tuvaletteydm diodum hehehehe:D:D |
HaHaHa Hij De zor 0Lmadı aCıkcaSı :D:D aMa aDamda HiÇ tePki FerMedi yanı nie girioorsn kzıım koLuma feLan da demioorr :D:D:D ßuLmu$ taßi quseL kzzı :cool::D:D
|
Hhehhehehhe iyi alıp götürmemiş seni:D:D:D
|
HaHaHaHa :D y0q Daha neLer :cool::D:D
|
Heee o zaman yeternce güzel deglmşsn kikikikkikikiki:D:D:D
|
Saat: 11:35 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.