![]() |
FORUMUN EN`Lerini seçiyoruz (yenisi yeni üyeler)
Evet forumumuzun EN`Lerini seçiyoruz.. En katılımcısı= En ilgi çekici olanı= En çok konuşanı= En paylaşımcı olanı= En sempatiği= En Filozofi= En asabisi= En hanımefendisi ya da beyefendisi= En tatlısı= En komiği= En çalışkanı= En psikopatı= En az konuşanı= En güzel ya da yakışıklısı= En avatar hastası= En ukalası= En titizi= En Şımarığı= En bilgesi= En markası= En iyi dj`i= En düşünürü= En sadığı= En cafcaflısı= En iddiaLısı= En karamsarı= En fedakarı= En aŞığı= En popüleri= En duygusalı= En hırslısı= En habercisi= En dedikoducusu= En fanatiği= En bilmişi= Hadi bakalım SUPERALEM güzel birŞey daha sizlerle : ) |
Cvp: FORUMUN EN`Lerini seçiyoruz (yenisi yeni üyeler)
En katılımcısı= ben :P
En ilgi çekici olanı= kaLain En çok konuşanı= Sedoist :P En paylaşımcı olanı= ben + eLanur En sempatiği= Maniac :) En Filozofi= Ceset + erkut + zeynepp En asabisi= HasaN bey :P En hanımefendisi ya da beyefendisi= eLanur + zeynepp En tatlısı= eceeEn komiği= musti_42 En çalışkanı= herkez :P En psikopatı= Secret En az konuşanı= BerkayEn güzel ya da yakışıklısı= herkez (: En avatar hastası= ben :P En ukalası= LariSsa kardeşim :P En titizi= berdush :P En Şımarığı= Sımarıq En bilgesi= CeseT En markası= Sedosit :P En iyi dj`i= GarfieLd En düşünürü= Mina :P En sadığı= herkez ben hareç :P En cafcaflısı= _ gülay_ En iddiaLısı= Haktan En karamsarı= KardeLen En fedakarı= Erkut abi :P En aŞığı= Musti_42 ( görmediği halde aşık oluyo dely ) (: En popüleri= Ben dersem ajepp ukalalık etmiş olarmıyım :P En duygusalı= Cimcime En hırslısı= eLanur En habercisi= hazzan :P En dedikoducusu= ..... En fanatiği= Sedoist En bilmişi= Yildiz_ :P mujka bebeim En Sakini= Kenishai |
En katılımcısı= ceyLin
En ilgi çekici olanı= CeSeT En çok konuşanı= CaCa En paylaşımcı olanı= eLanuR En sempatiği= Zeynepp En Filozofi= ASLANCAN En asabisi= eRKut En hanımefendisi ya da beyefendisi= pass En tatlısı= pass En komiği= CaCa En çalışkanı= ceyLin En psikopatı= sedoist En az konuşanı= MisSmiyav En güzel ya da yakışıklısı= sedoist En avatar hastası= ceyLin En ukalası= KaRdeLeN En titizi= eLanuR En Şımarığı= sımarıq En bilgesi= GECEKUPA En markası= ALFONSO En iyi dj`i= pass En düşünürü= CeSeT En sadığı= ceyLin En cafcaflısı= jelibon En iddiaLısı= jelibon En karamsarı= Mina En fedakarı= eLanuR En aŞığı= eCE_Naz En popüleri= eLanuR En duygusalı= HaZzAn En hırslısı= ceyLin En habercisi= CeSeT En dedikoducusu= pass En fanatiği= sedoist En bilmişi= maniac |
En katılımcısı=ceyLin En ilgi çekici olanı=CimCiMe En çok konuşanı=KaRdeLeN En paylaşımcı olanı=Ben+ ceyLin (= En sempatiği=Armi En Filozofi=Zeyynep + haktan En asabisi=CeSeT En hanımefendisi ya da beyefendisi=herkes kendi çapında (= En tatlısı=ceyLin + Armi En komiği=Sedoist En çalışkanı=eRKut En psikopatı=----- En az konuşanı=eRKut En güzel ya da yakışıklısı=ceyLin + uTKu En avatar hastası=bennnnnnn (= En ukalası=------ En titizi=ceyLin En Şımarığı=Şımarıq En bilgesi=Catlakcocuk En markası=------ En iyi dj`i=Perfect En düşünürü=Haktan En sadığı=Superalem (= En cafcaflısı=JeLiBoN En iddiaLısı=JeLiBoN En karamsarı=PrEnSeS_ En fedakarı=Armi En aŞığı=Farketmez En popüleri=ceyLin En duygusalı=bennnnnnnn En hırslısı=bennnnnnnn+ Armi En habercisi=ZaMBaK + CeSeT En dedikoducusu=----- En fanatiği=Sedoist En bilmişi=Superalem(= |
En katılımcısı=eLanur,Ceylin
En ilgi çekici olanı=Mina En çok konuşanı=Ceylin , eLanur , Kardelen En paylaşımcı olanı=Tabi kiiii Elanur En sempatiği=CatlakCocuk En Filozofi=Pas. En asabisi=Pas En hanımefendisi ya da beyefendisi=Herkes En tatlısı=Zeynepp En komiği=GarfieLd, sedoist En çalışkanı=eLanur, Erkut En psikopatı=Pas En az konuşanı=Bennn:p En güzel ya da yakışıklısı=Herkes cici:p En avatar hastası=Kesinlikle eLanur:o En ukalası=Pas En titizi=Ceylin En Şımarığı=Simarıq En bilgesi=Hakanreis En markası=Mina En iyi dj`i=Hiç şüphe yok ki hepsi En düşünürü=Ceset En sadığı=Kesinlikle Elanur'imm. En cafcaflısı=Jelibon En iddiaLısı=Pas En karamsarı=Kardelen En fedakarı=Farketmez& eLanur En aŞığı=Pas En popüleri=Erkut En duygusalı=Ben:( En hırslısı=pas En habercisi=eLaNUR hehe En dedikoducusu=Pas En fanatiği=Pas En bilmişi=O da bende kalsın:) |
En katılımcısı= Ceylin + Zeynepp + eLanuR En ilgi çekici olanı= kLain :pEn çok konuşanı= Kardelen En paylaşımcı olanı= Ceylin + Zeynepp En sempatiği= sedoist + Armi En Filozofi= . . . En asabisi=. . . En hanımefendisi ya da beyefendisi=. . . En tatlısı= _gülay_ En komiği= Berdush En çalışkanı= eRkuT En psikopatı= Secret En az konuşanı= Mefta En güzel ya da yakışıklısı= Armi + sedoist En avatar hastası= ceyLin En ukalası= . . . En titizi= eLanuR En Şımarığı= Sımarıq:p En bilgesi= kLain En markası= Mina:p En iyi dj`i= SewimLi En düşünürü= Zeynepp En sadığı= eRKuT En cafcaflısı= _gülay_ En iddiaLısı= . . . En karamsarı= Kardelen En fedakarı=ceyLin +eRKuT En aŞığı= HazZan:p En popüleri= Kardelen+Zeynepp+ceyLin En duygusalı= Armi En hırslısı=ceyLin + eLanuR En habercisi= CeSeT En dedikoducusu= ... En fanatiği= sedoist En bilmişi= ... |
hiçbiyerde adım geçmemiş :(
|
en yaramazı wahocannn ;)
|
hehe :D hele şükür biri duydu sesimi :D
|
:):):):):):):):):)
|
ßenım iSmim nie qeçmioor yha ? :S
|
Yenisin Belki Ondandır. Bak Biz Hiçbiyerde Geçmiyor :)
|
En katılımcısı=ceyLin,eLanuR,Mina
En ilgi çekici olanı=Kan,ecee En çok konuşanı=tabikî'de ceyLin :p En paylaşımcı olanı=ceyLin,eLanuR En sempatiği=sedoist,Kan En Filozofi=CeSeT En asabisi=Artish En hanımefendisi ya da beyefendisi=ecee ve BARANN En tatlısı=Armi En komiği=DeriN En çalışkanı=erKut,ceyLin En psikopatı=sedoist En az konuşanı=siyocim En güzel ya da yakışıklısı=CimCime ,Kan En avatar hastası=ceyLin En ukalası=pas... En titizi=Zeynepp En Şımarığı=_qülay_ En bilgesi=CeSeT En markası=haktan En iyi dj`i=SewimLi En düşünürü=kLaiN En sadığı=ceyLin En cafcaflısı=HaZeL En iddiaLısı=cadi52 En karamsarı=Tabiki Ben........ En fedakarı=ceyLin En aŞığı=KarDeLeN En popüleri=eLanuR En duygusalı=Buda Ben Oluyum Bari :p En hırslısı=GarFielD En habercisi=CeSeT ve HazZaN En dedikoducusu=Maniac:p En fanatiği=sedoist En bilmişi=pas........ |
.) Neler Neler
|
İyiiiii Yapmısssım Demi Kan :p
|
Eline saglık .))
|
Off Anam Bi Kere Mi Geçmez İsmim Ya Pess Lililiilil Üzülme Kıs Napalım:(
Mina Hadi Digerlerini Tanımıorm Neyse De Sana Tesüf Ederim Yani En Sümüklüsüne Bile Razıyım:eek::D |
En cafcaflısı=HaZeL
KuJum ßenım yhaa :DDDD Joker Lililililii :DDD en SümükLüsü Ve yaRamaZıSn sen :Pp |
En Delisi=HaZeL:D
TEşkrler Arkadasım Liilililiil Ama HAdi sen De Dön artK TımarhAnEnE yTer bU KadR geZmeK:D:D:D |
JoKeR SümüKlü Senii.. :p:D:D:D:D iSteNmio00rSmm TImaRhanemede ceKiLEßiLirim yanii.. SöLemenız yeter :p:p:D:eek:
|
HaZeL cix kıs şaka çok sewiom seni gidersen tımarhaneye fururum ya da tımarhaneyi yakarım ya da ben de gelirim üçünden birisi:D:D
Zaten annem ön görüşmelere başladı heralde beni de tımarhaneye postalıcak:D:D TımaRhane_kackini_JoKeR__ olarım bende ehueheue:D:D:D |
TımaRhane_kackini_JoKeR__ hmmsss :D:D:D:D
yani ßana yakı$tıgı kadar Sana da yakı$ırmı ßiLemiicemm :p:p:p zaTen ßi yere de gitCemm y0qTu ßiLöfff yapmı$tmm :D:D:D:cool: |
Heheheheheh bende şaka yapmştm bak kameramız şurda bi el salla:D:D
|
EN EN EN EN KAVGAYA MÜSAİTİ BENİM:pp EN SİVRİ DİLLİSİDE BENİM..
BU ARADA BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ:ppp BU ANKETTEDE YAĞCILIK HAT SAFHADA:=))) |
Éhuehueh :D
|
En katılımcısı=AlpiKe,Yorgun_Yurek,ELçiN:):):): )
|
En katılımcısı= Yorgun Yürek
En ilgi çekici olanı= Yorgun Yürek & Élçin En çok konuşanı= _gülay_ En paylaşımcı olanı= Yorgun Yürek & ÉLçin ve ( Ben) :D En sempatiği= Elçin En Filozofi= The En asabisi= oguZ En hanımefendisi ya da beyefendisi= Yorgun Yürek / Catlakcocuk En tatlısı= Elçin çin çin En komiği= YAKISIKLI En çalışkanı= CeSeT En psikopatı= çILgIn moDeRatörümüz GeCe KupAsI :D nickine dayanarak soyluyorum tanidigim icin deil aLinmaca yok :) En az konuşanı= eRKut En güzel ya da yakışıklısı= Hmmm biLemiyorum :) yakIndan görmem LazIm En avatar hastası= Elçin :D geçen gün yanlislikla siLindi ortaLigi yikti :D En ukalası= AlpikÉ En Şımarığı= AlpikÉ En bilgesi= The En markası= Yorgun Yürek En iyi dj`i= Vardi ama gitti :( Önemli deiL En iddiaLısı= AlpikÉ - ya oLacak ya oLacak :) En karamsarı= Hepimiz optimist insanLariz :) En fedakarı= Catlakcocuk - bir dedigimizi iki etmiyor saoLsun :) En popüleri= ÉLçin En hırslısı= Yorgun Yürek En habercisi= CeSeT - tüm haberLer onda :) En fanatiği= Bilmem Öyle asikâr fanatik görmedim henüz :) En bilmişi= The |
En katılımcısı=ALpikE,ELçiN ,Yorgun Yürek
En ilgi çekici olanı=Hepimiz :) En çok konuşanı= ALpikE En paylaşımcı olanı= ALpikE,Yorgun Yürek En sempatiği= Catlakcocuk , ELçiN ve ALpikE En Filozofi= The En asabisi= kimse... En hanımefendisi ya da beyefendisi= ALpikE & The En tatlısı= ELçiN En komiği= Tabiki ALpike :P En çalışkanı= Buda Ben olayım yüksek müsadenizle :P En psikopatı= oguZ En az konuşanı= GeCeKuPa En güzel ya da yakışıklısı= Sedoist & BeReN En avatar hastası= ELçiN En ukalası= yok... En titizi= Yorgun Yürek En Şımarığı= Ben :P En bilgesi= CeSeT En markası= Catlakcocuk En iyi dj`i= ReisS & Catlakcocuk En düşünürü= erKut En sadığı= Nazarımız değer cevap yok... En cafcaflısı= ALpikE , Yorgun Yürek ,ELçiN En iddiaLısı= Yorgun Yürek En karamsarı= Bazen ben... En fedakarı= Catlakcocuk En aŞığı= pass En duygusalı= Ben... En hırslısı= ALpikE En habercisi= CeSeT En dedikoducusu= En bilmişi= The :P |
En katılımcısı= Yorgun Yürek,AlpikE,ELçiN,CeSeT,The,BerdusH
En ilgi çekici olanı= Yorgun Yürek ~~ Élçin ~~AlpikE En çok konuşanı= ELçiN En paylaşımcı olanı= Yorgun Yürek~~ Alpikem tabikide Ben En sempatiği= Elçin ~~Alpike~~Yorgun_Yurek En Filozofi= The En asabisi= oguZ En hanımefendisi ya da beyefendisi= Catlakcocuk~~Kendimi yazcam kusura bakmayın:D:D:D ELçiN En tatlısı= AlpikE En komiği= ELçiN:D:D:D En çalışkanı= CeSeT En psikopatı= yok bence herkes sağlıklı :D:D:D: En az konuşanı= eRKut~~Catlakcocuk~~ En güzel ya da yakışıklısı= Yorum Yok En avatar hastası= ELçiN Ben tabikide:D En ukalası= AlpikÉ En Şımarığı= AlpikÉ En bilgesi= The En markası= Yorgun_yurek~~The~~Alpike~~Ben:D En iyi dj`i= HANNIBAL_LACKTIR~~Catlakcocuk En iddiaLısı= ELçiN~~AlpikE En karamsarı= Yorum yok En fedakarı= ELçiN En popüleri= Bunada ELçiN Diycem olmuycak neise :D En hırslısı= Yorgun Yürek En habercisi= CeSeT - En fanatiği= Catlakcocuk Fenerbahçe fanatiği hemde:D En bilmişi= The |
SaoLun var oLun sizLere Layik oLmaya çaLisicagim :) Demek en cafcafLisi, en Komigi ve de en Hanimefendisi benmisim :) Cok tesekkür Édiyorum Yorgun Yürekcim & ÉLçincim :)
|
Saolun arkadaşlar ;)
|
Heryerde ben Heryerde ben naman ALLAHım Beni sizler yarattınızz saolunn:D:D:D:D::D
|
En katılımcısı=ELçiN~Yogun_Yurek~AlpikE
En ilgi çekici olanı=ALeMCİİİ En çok konuşanı=AlpikE~ELçiN En paylaşımcı olanı=Yorgun_Yurek~CeSeT En sempatiği=Ben tabiki:) En Filozofi=The En asabisi=CeSeT :) En hanımefendisi ya da beyefendisi=Catlakcocuk bide ben :):) En tatlısı=AlpikE~Yorgun_Yurek~Ben (ELçiN) En komiği=ALemCiii En çalışkanı=CeSeT En psikopatı=Yoqqii En az konuşanı=Catlakcocuk En güzel ya da yakışıklısı=Yorumsuz En avatar hastası=Kesinlikle ben :) En ukalası=ALeMCiii~AlpikE:) En titizi=Yorgun_Yurek En Şımarığı=Yorumsuz En bilgesi=The :) En markası=ALeMCiii:) En iyi dj`i=Tabiki ALeMCiii ~Catlakcocuk~HANNIBAL_LACKTIR En düşünürü=Pas En sadığı=Pas En cafcaflısı=Ben :) En iddiaLısı=AlpikE :) En karamsarı=Ben :) En fedakarı=valla ben :) En aŞığı=Sürgün:) En popüleri=Yorum yok anladınız siz:) En duygusalı=Buda ben ve AlpikE:) En hırslısı=pas En fanatiği=Catlakcocuk~Berdush |
En ukalası=ALeMCiii~AlpikE:)
Buna bayiLdim :D Biz Artik Rakibiz bakaLim kim kimden daha ukaLa :D He bi sey sorucam ELçin çin çin neden sen bunu editLedin bakem :D Önceki daha guzeldi sanki :) ama iddiaLi, konuskan, paylasimci, ukaLa, en duygusaLi yine benim hIhh (: |
:):):): bebeğim düzeltmem gerekti napim :):):)
|
Alpike ukalalıkda senle idda etmeyi birak sana rakip oldugumu bile dusunmuyorum :) Elçin beni bu kadar sevdigini bilmiyordum tsk ederim...:)
|
Rica ederim ben sevgimii pek belli edemem bunda ne varki buda bişeymi:D:D:D
|
OoO ALemCiii Bu kadar çabuk pes etmek varmiydi :)
|
Kız Allah Canını Almasın o ne öyle herşeye ben ben ben valla ben :D:D:D
Aşş güzelim kendini aşşşşşşşş :D:D:D:d |
hÉ vaLLa kenDini saymak yok :D süpürgeLi cadi ne ben'ciL'sin :D
|
Saat: 13:50 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.