![]() |
Şebnem Ferah - Full Albümler
Aşk
Toprağın altında Sarmaş dolaş köklerle Bağlanmışız birbirimize Cennet gibi bir yerlerde Kader varsa benimki bu olsun Aşk masalsa gerçek olsun Aşk, Bağlanmış kökler gibi Hayat veren toprak gibi Tüm anneler gibi güçlü olsun. Camdan sızan güneş gibi Gökte yıldızlar gibi Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun. Sonsuz olsun. Toprağın üstünde Yan yana duran çiçeklerde Sarılmışız birbirimize Cennet gibi bir yerlerde Kader varsa benimki bu olsun Aşk masalsa gerçek olsun Aşk, Bağlanmış kökler gibi Hayat veren toprak gibi Tüm anneler gibi güçlü olsun. Camdan sızan güneş gibi Gökte yıldızlar gibi Dolu hayatlar gibi sonsuz olsun. Sonsuz olsun. |
Cvp: Şebnem Ferah Full
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinlee Teşekkürler, büyüyorum sizinle... |
Ay Ay ışığına vuruldum ben Çok uzaklarda olsa da Sonumuzu bile bile sevişim ben Artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben Başka dünya ya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da Bu ev artık yuva değil Bütün eşyalar üstüste Terketmeden önce |
Ay Işığı
Ay ışığına vuruldum ben Çok uzaklarda olsa da Sonumuzu bile bile seviştim ben Artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben Başka dünyaya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da Bu ev artık yuva değil Bütün eşyalar üst üste terketmeden önce |
Babam Oğlum
Bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi Hissetmek istedim En sevdiğin kot pantolonumla En sevdiğin lacivert tişörtümü giydim Güzel bir akşam yemeği hazırladım Beraber aldığımız mumları yaktım Şarap açtım bir sana bir bana İki kadeh çıkardım Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen Çok zaman geçti gitti ikimizden Özür dilerim seni üzdüysem Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam seni çok özledim Bütün şarabı tek başıma içtim Kırgınlığım bile geçti kalmadı Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi Hissetmek istedim En son tatilimizi düşündüm Ayrılmadan yirmi gün önce Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde Yürüdük kilometrelerce İz bıraktık kaldırımlarda Otelde caddelerde Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen Çok zaman geçti gitti ikimizden Özür dilerim seni üzdüysem Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam seni çok özledim Bütün şarabı tek başıma içtim Kırgınlığım bile geçti kalmadı Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi Hissetmek istedim Uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine Düşündüm durdum sordum anlamadım Beraber yaptığımız şeyleri andım Seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım |
Ben Şarkımı Söylerken İçimde bir ateş yanıyor Benenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaykan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun \ B Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın / İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın / A Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın / Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... / Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın B ve A tekrar |
Bu Aşk Fazla Sana Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır.. Nasıl inanırım sana? } Bu yürek ağır bana } Sevgin öyle uzaklarda, } Nakarat Nefes alsam da yanımda. } (Nakarat tekrar) Bu aşk fazla sana... |
Bugün Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde Aşk şarkısı değil bu geldi işimden Gülümse birkez benim için eğer duyuyorsan Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine Çiçeğim ol gel aç yine rüzgr ol... Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde Aşk şarkısı değil bu geldi içimden Gülümse bir kez benim için eğer duyuyoran Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine Çiçeğim ol ğel aç yine rüzgar ol... |
Buradan Göçerken Bu beden bu yüz yaşarken Dün bu günle buluşurken Bu deniz bu mavi varken Nerdeyiz niye neden Nerde hani yalanlar Nerde boşa giden kan Buradan göçerken buradan göçerken Bir sevgi var kalan bir düşünen Bir duygu var kalan bir de düşünen Buradan göçerken buradan göçerken |
Çocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar
öyle şeyler söyleyebilmek isterdimki anlatabilmek her kelimesi seni çeksin saklasın bir yerlerde derin ahh derin ahh öyle şeyler gösterebilmek isterdimki keşfedebilmek rüzgar olmak isterdimki eseyim etrafında serin ahh senin ahhh bu bir rüya bu bir dua ne dersen de öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar acıtırdılarrrrrrr öyle bir aç bulabilmek isterdimki kurtulabilmek aşka dair bıraktığım korkulardan ama yaram çok derin ah derin ah bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün herşeyi kesebiliyorsan ruhumu dene duygularımı yüreğimi beni offf beni offf bu bir rüyaaa bu bir rüya bu bir duaa ne dersen de öyle olsun rüzgara karşı uçmaya çalıştım gözlerim kapalı seni aradım seni aradım körebe oynar gibi el yordamıyla sezgiyle çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlarda senin gibi çok tatlıydılar ama canımı yakardılar acıtırdılaaarrrr |
Daha İyi Olmaz Mıydı Ben otuz yasinda hayatin ortasinda Kucucuk seylerle mutlu olmanin pesinde Bazen bir sarkida, bazen de sokaklarda Hayat bulan genc bir kadinim Sen erkektin ben de kadin Gittiginde yarim kaldim sandin Sana cok bagliydim Ama bagimli degildim Ardinda biraktigin karmasayi Kokunden tamamen kazidim Biraz uzun surdu Ama adeta yenilendim Bir kahve icseydik, sarilarak ayrilsaydik Daha iyi olmaz miydi Kaldigin bir otelden ayrilir gibi gitmeseydin Daha iyi olmaz miydi Sozu hic uzatmadan dogrulari soyleseydin Daha kolay olmaz miydi Ayrilmak yeterince zor, bunu zaten biliyordun Ama hayatimin en kotu gunu haline getirmeseydin Daha iyi olmaz miydi Ben basi onunde, ruzgar nerden eserse Evet diyen biri olamam Icimden gelen sesi dinlerim durmadan Ister cok guclu ol, ister kahraman Ben istemezmiydim seni andigimda gulumseyebilmeyi Sana cok bagliydim ama bagimli degildim Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda degildin Sahibin degildim sadece sevgilindim |
Değirmenler Zaman düşer ellerimden yere Oradan tahtaboşa Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya, Resimler sarı güneşsizlikten, duygular değişir Dostlar dağılır dört bir yana, kendi yollarına Ve sen ben, değirmenlere karşı bile bile birer yitik Savaşçı, Akarız dereler gibi denizlere, belki de en güzeli böyle... Uçurma uçar sözlüğümden, geri gelmeyecek bir kuş Yaşanmamış kırıntılar sadece bir düş |
Deli Kızım Uyan
Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz Gülüm Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce Yok ki gelen Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez düşlerim Gerçek gerçeği yalan Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan |
Dünya
Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Şişede şarap gibi Yorgun bir kadın gibi Yalnız mısın dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalan mısın dünya Döne döne durmadan Sen de bir garip oldun Sarhoş musun dünya Sesimi bir duy diye beklemek zor geliyor Yüzüme bir gül diye düşünmek zor geliyor Gerçek misin, yalan mısın Masal mısın dünya Barışır mısın benimle Gerçek misin, yalan mısın dünya Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysan da Günler boyunca kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya |
Durma Biz yıllarca yanlız kaldık Masallarla sevgı verılmez Bız yıllarca korku dolduk Ruzgara yön sorduk bılınmez Hangı el güçlü bu ellerden Yiğit yürğklerden baslasak Yenıden yenıden yenıden Hayır sen hiç korkma Yarın senın yanıda Yenıden koş yollarda Durma Durma |
Fırtına
Niye bana hersey korku hersey tasa Ne gece ne gündüz kaygisiz Neden bütün yollar karanliga Gecelerim uzun isiksiz Ask yari yolda kaldi neyleyim Korkmuyorum ben buyum böyleyim Yarinlar kadar yakin içimde firtina Bu dalgasiz deniz durgun aldatir inanma Yaslanip gururumun kambur sirtina Kendime ragmen durmam basar giderim Nereye gider yollar sir daglara Denizler ucsuz bucaksiz Gözlerim arkadas uzaklara Gecelerim uzun isiksiz |
Gel Ey Seher
O gözler gibi her taraf kara Bu yollar seni götürür nere Yena bu seher güneş nur yera eyler Bir teze nağıl başlar dünya Oyan ey güneş oyan Al elvan boya yoxsa bu deniz uçar Bir zülmet geca deniz qaçar Gel ey seher... gel ey seher Es deli rüzgar bu günü götür O biten ömrü yeniden getir Gel ey seher... gel ey seher |
Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler Gözlerimin etrafındaki çizgiler Artık belli oluyor Bütün o çizgiler son bir yılda oldu Sana, bana, bize ağlarken Ben leyla olmuşum kimin umrunda Mecnun çoktan gitmişken Bu ne garip bir yangındı böyle Sen söndün ben yanarken Peki ben neden hala böyleyim Neden hala geçmişteyim Belki de Ben sana hala Aşığım... / İşte tam burda karşındayım / Ya şimdi tut elimden / Ya da bir daha sözetme özlemekten / Ben sana hala aşığım / A İşte tam burda karşındayım / Ya şimdi tut elimden / Ya da bir daha sözetme özlemekten / Çok çok çok karışığım zaten... / Ruhum iki ucu arasında Gezinip duruyor Bugün zaman akmasın dursun Ben içinden geçeceğim Ama neden, neden hala böyleyim Neden hala geçmişteyim Belkide...ben sana hala TekraR A 2x |
Gözyaşlarımızın Tadı Aynı
Gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek Garip bir hisle uyandım bu sabah Ya bugün o günse hayatın son günüyse İçimi korku saldı bu sabah Sevdiyim şeyleri düşündüm Sevdiyim insanları gördüyüm ve görmediyim yerleri Son kez uyandıysam yapamadığım şeyler varsa İçimi korku saldı bu sabah Ya çok yalnızsan Ya da bomboşsam Zaten bıkmışsan Zamanı harcamışsan Sen ben o Herkes aynı hikayede Başı ve sonu aynı gerisi farklı Bir yerden tutunduysak hayata Boşa geçirmemeli bırakmamalı Derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir Gözyaşlarımızın tadı aynı Değişik çok başka gibi gözüken yaşamlar varsada Pişmanklık herkez için acı olmalı Ya çok cahilsem Hiç sevmemişsem Cesur olmamışsan Zamanı harcamışsan Sen ben o Herkes ayı hikayede Başı ve sonu aynı Gerisi farklı Biryerden tutunmuşsak hayata Boşa geçirmemeli bırakmamalı |
Günaydın Sevgilim
Günaydın sevgilim... Keşke hayat hergün böyle Seninle dolu, aşkınla dolu olsa Keşke hayat hergün böyle Seninle başlasa sürpriz dolu olsa Hep böyle cömert kibar davransa Bizi üzmeden başbaşa bıraksa Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp bütün gün film izleyelim mi Keşke güneş hergün böyle Sımsıcak pırıl pırıl olsa Keşke herkes hergün böyle Kıpır kıpır hayat dolu olsa Herşey yolunda gitse durmasa Üzüntüler upuzun bir tatile çıksa Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi Günaydın sevgilim Ne güzel bir gün değil mi Herşeyi bir yana bırakıp bütün gün film izleyelim mi Günaydın sevgilim... |
Herkes Bilsin İstedim Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim Aşk böyleyse sevmeyin sevmeyin beni Zaman dursun istedim bugün pesettim ben Herkes sussun istedim masal olayım ben |
İki Yabancı Yazdan kalma bir günden Ya da çölde cay filminden Bir sahne var aklımda Oyuncular sanki biziz Mutsuzuz ikimiziz Kimi aşklar hiç bitmezmiş, Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiziz İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancı Hani o güneşin batışı Bizi tanrıya inandırışı Şuaralar akşam aklımda Ama çok zaman önceydi Yaralarımız ağır değildi Yine de bağışladım ben hep seni Hem seni hem de kendimi O kadar yoktun ki Yazdan kalma birgünden Yada çölde Çay filminden Benimde sahneler aklımda Seninkilerden farklı ama Artık kendini kandırma Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta Suçuysa dünyaya atmakta Neyin bildinki değerini Benimkini bileceksin Bunuda tabi mahvedeceksin İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız |
İyi Gün Dostlarım Hangi gün hangi an üzülsem ağlasam Halime güldünüz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Aşkı çok gördünüz Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden Hangi gün hangi an bir omuz arasam Uzakta oldunuz Ne yapsam ne etsem olmadı anlayan Dostluğu çok gördünüz |
İyi Kötü (Dans Pisti)
Biriyle fena halde konusmaya ihtiyacim var Biriyle fena halde dertlesmeye Evimde ne sicak bir tabak yemegim var Ne de televizyonun sesinden baska ses Ama icimde bir yerlerde sabir tasi gizli sanki Dogdugum gunden bugune orda duruyor Sessiz bir kaya dusun deniz kiyisinda yalniz Dalgalara gogus gerip soguktan usuyor Ne ahlak ne de sevgi gokten dunyaya indi Insanlik istedi kesfetti hepsini Dun dogmus bir bebege bile girebilen mikrop misali Icimizde hem kotu var hem iyi Hangisi daha guclu diye beklemektense Heyecanla attim kendimi dans pistine Ayri ayri hepsiyle dans edecektim Biraz sohbet ederek cozmeyi deneyecektim Neden boyle olmusuz nerelerde kaybolmusuz Aklimdaki sorularin hepsini soracaktim Senin ne haddine boyle seylerle ugrasmak Diye soran hazirci tembel sen misin Boyle yaslanmak olmaz seninki eskimek cokmek Ruhu kuskun bombos bir bedensin Kelimeler yetse daha neler neler buldum Elimle koymus gibi huzurluyum Genis ve bos bir yer istersen sen de bir ugra Dogru yanlis iyi kotu herkes orda |
Kalbim
Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil En çok sevdiğim şarkıydın herkesten çok sevildin Sevgilim benim çok özledim Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım... |
Korkarak Yaşıyorsan Öyle bir hayat yaşadım ki; Cenneti de gördüm, cehennemi de. Öyle bir aşk yaşadım ki; Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden. Kendime bir sahne buldum, oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki, söz ver kendine. Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin! Öyle bir hayat yaşadım ki; Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman, Hep acele etmem bundan anladım. Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki, söz ver kendine, Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin! Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin! Tutmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin! Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Seyredersin! |
Masal Prensesi Coşkularla taşan Ümitlerle dalgalanan Hayeller masallar Hep güzeldir Boş umutlarla Yalan duygularla Doğrular gerçekler Hep acı gelir Tüm aşklar onun hayellerinde gizli Bak geldi masal prensesi Tüm tutkular onun masallarında gizli İşte orda masal prensesi Tüm yaşamlar onun rüyalarında gizli Çünkü o masal prensesi Çünkü o tutkunun esiri Çünkü o aşkın efendisi Çünkü o rüyalar perisi Çünkü o masal prensesi Çünkü o... |
Mayın Tarlası
Mayın tarlasında dolaşıp durmuşum aşk sanıp da Herkez arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım Savaş filmlerinde olurya yaralı yaralı devam etmişim Sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıp da Tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim Herşey bana dur demiş kulağım darbe almış duymamışım Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım Korkmuşum düşmüşüm kalkmışım Sevişmek sevmekten gelir inanmışım Elimden tuttuğunda öyle bir güvenmişim ki Bize birşey olmaz sanmışım Hep sanmışım Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda Bedenim sağlam bulunmuş; yüreğim paramparça |
Nefessiz Kaldım Eğer beni duyuyorsan uyan Hiç geçmiyorsam aklından uyu uyu uyu Hiç korkma Utanır isteyemem bilirsin yardım dilemem Yalnız sesimi duy bazen Bir resmime bakıyorsan gülen Islanmıyorsa gözlerin iyi iyi iyi Hiç utanma Yalan aşklara düştüm yeni dostlar arar oldum Uyuyup huzur buldum bazen Oof yerimi hiç kimse bilmesin Kalbim biraz dinlensin of inan Nefessiz kaldım duvarlar içinde Ellerim bağlı zincirlerle hava nerde Nefessiz kaldım aşkımın içinde İçimden çekip aldığın çocuk nerde Nefessiz kaldım... Nefessiz kaldım |
Nereye Kadar Hiç olmaz sandığım Herşey birdenbire oldu Daha ne oluyor derken Beni de hayat heryerimden vurdu Hiç susmaz sandığım Kalpler birdenbire sustu Daha ne oluyor derken Beni de hayat birkez daha vurdu Günlerdir uykum yok Hayat buysa artık gücüm yok Daha kaç kez vurulmam Nereye kadar güçlü olmam Daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta Daha ne kadar gücüm var Kaybettiğim şeyler var Daha ne kadar borcum var benim hayata Çok sağlam sandığım Herşey birdenbire çöktü Daha ne oluyor derken Beni de hayat birkez daha vurdu Günlerdir uykum yok Hayat buysa artık gücüm yok Daha kaç kez vurulmam Nereye kadar güçlü olmam Daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta Daha ne kadar gücüm var Kaybettiğim şeyler var Daha ne kadar gücüm var benim hayata |
Yağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme... |
Vazgeçtim Dünyadan
Nerde sözler of nerde yüreğim Bende sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuzluğa Al beni dünyadan of kalmadı sevenim Yürekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden Işığı görmeden bebeğimden önce Vazgeçtim dünyadan Kaderi yanmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan Nerden geldim of yolculuk nereye Belki söyler of sorarsam kadere Yok sevenim arzuyla Mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene Yürekler alınmaz pulla parayla...... |
Üvey
Biraz sarhoş biraz aşığım ben Uyurken siz umudu ararım Yok ellerimde aşkım Yok ne üzgün ne kırgınım Üvey çocuk olmadım Üvey anne olmadım Üvey insanlık mı alın yazım Aşkına doyamadım Karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım Acıyı da derdi de severim ben Yanımdan geçer beni büyütürler Yok yok olmaz inancım Yok ne üzgünüm ne kırgınım Üvey çocuk olmadım Üvey anne olmadım Üvey insanlık mı alın yazım Aşkına doyamadım Karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım |
Sil Baştan
Gücün var mı sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi? Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi? Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak |
Sigara Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yol oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayıGüzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun |
Senin Adın Ne
Bir adim daha gelirsen ustume Butun iyi niyetim anlamsiz kalacak Son bir kez daha atarsan ustume Zehirli oklarindan, sana donecek Sus pus durmam sakinligimden Insaniyetle cozmeyi sevdigimden Ille de savasmaksa istedigin Cesaretin var mi yenik dusecek Bildigin tek yol savasmaksa Aklinla kalbin bir turlu bulusmuyorsa Senin adin ne ban ismini soyle Senin adin ne bana ismini soyle Senin adin ne once ismini soyle Neden boyle nefret dolusun soyle Senin derdin ne once derdini soyle Neden boyle nefret dolusun soyle Neden once adini sordum biliyor musun Biraz kendine donsen daha iyi olacak Bir adim daha atmadan once Yolun nerde bitiyor baksan iyi olacak Cok mu anlamsiz geldi adini sormam Kim oldugunu unutmandan olacak Gordun mu hala anlamaya cabaliyorum Iyi niyet suyundan kurumus vadin islanacak |
Saatim Çalmadan
Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış her yer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Dallı budaklı Baharı bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan Denize dönüp Şiirler yazdım sana Okur musun söyle Yüreğimdi her şeyin Kuruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle Saatim çalmadan uyandım bugün Dünkü fırtına çoktan dinmiş Yağmur yağmış her yer yıkanmış Vakit kaybetmeden yazmaya başladım Bir ağacım ormanda Dallı budaklı suyumu bekler dururum Gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan Denize dönüp Şiirler yazdım sana Okur musun söyle Yüreğimdi her şeyin Kuruyup sevdim Uzanıp ellerimden tutar mısın söyle |
Perdeler
Bir yanımda dopdolu yaşanmış sayfalar Bir yanımda üst üste okunmamış kitaplar Dünüm yarınım hep burda küçücük adamda Susadım yoruldum ama aklım hayatta Bir yanda yorgun düşmüş yaşlanmış insanlar Bir yanımda ümitle aşkla uyananlar Dünyanın tüm hli burda dağınık odamda Çok düştüm yaralandım ama sarıldım hayata Ardımda büyük büyük kocaman ağır yükler Heryerimden çektiler beni beklettiler Dinlendim su içtim aktı dudaklarımdan Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler Bir yanımda durmadan çalışan saatler Bir yanda ağır ağır dipten gelen sesler Düşündüm buldum sandığım yüzyıllık gerçekler Hepsiyle giyindim durdum bazen büyük geldiler Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz kiralıkmış hayatlar Ardımda büyük büyük kocaman ağır yükler Heryerimden çektiler beni beklettiler Dinlendim su içtim aktı dudaklarımdan Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler |
Oyunun Sonu
Hangi acılar hangi anılar eskimez zamanla Hangi kalp temiz hangi gerçek iz aşınmaz yağmurda Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ hangi fırtına durulmaz dünyada Herşeyi görüp bilenler anlatın neden dönmezler gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda sonunda Giden gelmiyor hayat denilen şey bir ipin ucunda |
Oyunlar
Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde Herkes gibi benimde yarim var Yüzümden gitmeyen acı gülüşte Hiç sönmeyen yangınların izi var Yıktım duvarları yaramı sardım Yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın ardımda İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var |
Saat: 02:06 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.