![]() |
En Tuhaf Aninizi Anlatirmisiniz??
çocukluğumda rüyamda işediğimi görmüştüm:PPPP
o kadar bol işedimki hahahahaha kalktığımda harbiden işemişim....... ya siz??????????????? nedir en tuhaf anınız??? |
Cvp: En Tuhaf Aninizi Anlatirmisiniz??
Lisede beden dersi içiN aşagı inerKen düşmüşTüm merDivenden tuhaf ve komiK bi duRumdu arTı utanç veRici bi Durum neyseki fazla kişi Yoktu :P :o
|
geçmiş olsun güzel teyzemm
|
ben bu tşk işinden anlamadım ama neysee
|
y0Lda gideRkenn ßaßam diee tanımadıqım ßi aDamın koLuna girmi$tim.. :D:D Tam ßi saCmaLıqq :D { ama kucukken taßi. :cool: :D }
|
--Eheuehuehue koptum ya HaZeL nasıl başardın onu:D:D:D
--Ya benm bir sürü war da lisede 2 senelik sınıf arkadasmn adını unutmuştum ehueheuheue işin kötü tarafı konuşuyoruz we ben adını söyleyemiyorm salak gibi bakınıyodm hehehhehhehe ama o hala bilmiyo bunu bilmesin de yoksa saçımı başımı yolar:D:D:D --Bu arada Yakışıklı abi o senin yaşadgn olayı bende yaşamıştım ama wallahi ben tuvalete gitmştm nasıl oldu o heueheueheue:D:D:D --Anneme az laf anlatmaya çalışmadm anne walla baq tuvaletteydm diodum hehehehe:D:D |
HaHaHa Hij De zor 0Lmadı aCıkcaSı :D:D aMa aDamda HiÇ tePki FerMedi yanı nie girioorsn kzıım koLuma feLan da demioorr :D:D:D ßuLmu$ taßi quseL kzzı :cool::D:D
|
Hhehhehehhe iyi alıp götürmemiş seni:D:D:D
|
HaHaHaHa :D y0q Daha neLer :cool::D:D
|
Heee o zaman yeternce güzel deglmşsn kikikikkikikiki:D:D:D
|
0nLa aLakaLı deiL Tamam mı :D:D
ßen kenDimi SavunuruMm heraLde.. :D:D |
Ay ne bileyim kız küçüküm deyince demeq o zaman cadı gibiydin:D:D:D
Koskoca adama napcktn ki HaZeL kedi gibi suratına fln yapışrdn heralde hehehhehe:D:D:D:D |
KucukTüm ama ßeßeqTe deiLdim heraLdee :D:D:D SaCını ßaSını yoLarDm 0 aDamın.. :cool::eek::D:D:D
|
Heheheheehe tmm ben senden korktum:eek::D:D:D:D
|
KIZ UYUZ ŞEY ADAMA SARILAN SENSİN:pp ADAMIN KARISI KIZI SENİ GÖRSE NE YAPARLARDI BİLİYOMUSUN.. ÇEEEKKKK KIZZZZ PİSSS ELLERİNİ BİZİM REİSİN ELLERİNDENNN DEMESLERMİYDİİİ???:eek: |
gecenlerde işten eve dönüyodum havada bayaa kararmıstı yolda yürüyodum sonra yanıma minibüs tarzı bi araba yanastı biraz uzagımda durdu kapısı acıldı icinde bi sürü genc cocuk vardı cok korktum birden napıcamı sasırdım sonra iclerinden biri güzel deilmiş yha dedi :D:D:D kapadılar kapıyı gittiler o an güliyimmi aglıyımmı bilemedim :D
|
Yok artık öyle olsa ben de korkardm:D:D:D
Ama büyük ihtimalle gençlk şakası yapmaya çalşmışlar:) |
sen beni gördünmüki joker cok cirkinim ben :(
|
AMA DEDİNYA KARARMIŞ HAVADA ÇOCUKLAR YANILMIŞ OLABİLİR GÜZELİK KONUSUNDA HEHEH...... KASAPLAR BİLE GECE ALIŞ VERİŞ YAPMAZMIŞ:pp |
_gülay_ görmedm ki ben seni hiç görmedm ama bizden birisi olmşsn hep forumda mısn sadece:)
Bu arada çirkinim diyen güzeldir;):) |
bayadır girmiyodum cnm ama bırakmıcam artık üye resimlerinde fotom var :D
|
Pehh pehh pehh çirkine bak, çocuklar gençlik şakası yapmşlar dogru ama seni görnce iyi ki işi ciddiye bindirmemişler iyi yırtmışsn:D:);)
|
ben hiç bakmadan aysel gürele benzetiyorum .. resmini buraya koyarsa bakarım..
|
iltifatın için saol cnm resmimin yeri belli merak eden bakar :D
|
gülay dudağını çekermisin içimdeki ses tuhaflaşıyo şekerrr |
dudağını çekermisinnnnnnnnnnnnnnnn
|
kes layn :D:D
|
arkadaşım telefonunu babasına vermiş ;bende aradım naber la dedim ,nerdesin dedim kavedeyim dedi
gelsene olum seni bekliyoruz dedim,geldim siz nerdesiniz dedi.dedim la bizde kavedeyiz: mehersem arkadaşın babasıymış:D allahtan gifir etmedim :D suratına kapadım telefonu :D |
tŞk Ederİm ArkadaŞim PaylaŞimin İÇİn..
Bende Sİze Bİ DolmuŞ ŞÖfÖrÜnden Bİ Ani Anlatayim... Çooook KÖtÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜ&# 220;ÜÜÜÜÜÜÜ 0;ÜÜÜÜ |
antalya doğu garajında dolmuştan inen bi şöför grup halinde oturan arkadaşının yanına yaklaşmış vee annen nerde yavrum . dün yanımdaydı gece demiş.. daha önce aynı şakaları yapan arkadaşı bu defa sessiz kalmış kızarmış bozarmış sessizlik çökmüş.. ne oldu len baban olmam hoşuna gitmiyomu diye devam eden şöför içeriye çay almayan gitmiş.. arkadan gelen diğer arkadaşıda şöföre aynen şunu demmiş.. annesine laf attığın adamın yanında oturan kişi babası demiş.... ve şöför çok kötü bozulmuş...... size bi soru ??? sizce annesine sövdürenmi? bi anneye sövenmi? karısına sövülmesine rağmen susan mı suçludur..?? yoksa hepsi adimidir:));) |
bi cafe de serv,s elemanı olarak calısıyorum gecen gün masadaki boşları topladım bulaşık makinasına doldurucaktım kafam biraz dagınıktı :D makinanın kapagını actım sular fıskırdı makina zaten calısıyomus meger en kötüsüde calısırken bayaa bi ses cıkartıyo :D yanımdaki arkadasım sesinide mi duymadın diyince morrrrrardım :D:D:D
|
Hehehehe Dudaklarindakİ Renk Ordan Demekkİ :)) |
Ha Ha,bu kadarıda olmaz, seninkide tam bir şeylik yaw : ))
|
bencede şeyl,k ama neylik onu bilmiyorum hehuhehahehi |
En tuaf ve sapsal olani 2 yil once geldi basima :) Turkiye'ye tatil icin gitmistim ve de Antalya- Anamur'dan Adiyamana gidicektim arkadasimi ziyarete. Uzun sozun kisasi Anamurdan Mersin'e ordan Adiyamana gecicektik biz arkadasim ile uyuya kaliyoruz otobusun icinde muavinde uyandirmiyor bizi neyse gittik gittik. Coktan gecmisiz biz Mersin'i filan taa Adana'ya gelmisiz ama haberimiz yok tabiiki uyuyorduk cunku. Indik ve de otogarda wc'ye girdim bi baktim Adana buyuksehir belediyesi yaziyor tabiki bisey demedim kendi kendime soruyorum acaba mersin ile adana birlestimi diye :D Tmm cok sacma gulebilirsiniz ama nerden bilebirim yaklasik 8 yil oldu gitmedim tr'ye. Sonra ciktim arkadasim dedi Mersinde degiliz Adanadayiz nasil yani sehirler birlesmedimi demisim :D
|
HEHEE süper yaaa
ne kız bu ikiside büyük şehir şirketmi birleşsin hahahaha katılımın için tşk şeker kız:D |
:D Tüm Türkiye birdir olsun :D:D
|
:D yaaaaaaaaa ne biLiyim allah'Im imkansiz oLan bisey deiL :D olmaz olmaz deme olmaz olmaz hersey olabilir :D
|
dalga gecmeyin alçaklar kafam dağınıktı diyom kolaysa sizanlatın bakiim
|
:)))))) Kizlarda Otomobİl Faresİ OlmuŞ Yaa Hehe Her Laf Var... YaĞ Mİsalİ Üste Çikiyolar Hemen |
Saat: 01:11 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.