30 Eylül Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumu
https://image.milimaj.com/i/milliyet...c9f5283a74.jpgÖzellikle birinin sizi yanlış anladığını düşündüğünüzde hemen uzun bir açıklama yazmak isteyebilirsiniz. Belki eski bir kırgınlığa dokunmuştur, belki de siz zaten günlerdir o cevabı bekliyorsunuzdur. Kendinize bir dakika verin. "Şu an ne oldu?" sorusuyla "Bu bana eskiden ne hissettirmişti?" sorusunun cevabı aynı olmayabilir.
Gün büyük ölçüde ağır aksak ilerlese de akşam hareketleniyor. Bir arkadaşınız arayabilir, beklediğiniz haber gelebilir veya siz sonunda ne söylemek istediğinizi bulabilirsiniz. Gündüzün sessizliğini başarısızlık saymayın; bazı günler insan önce düşünür, sonra yol alır. SAAT SAAT GÖKYÜZÜ 01.06 -- Eski bir deneyim, bugün vereceğiniz kararı anlamlandırmanıza yardım edebilir. Daha önce benzer bir konuşmadan ne öğrendiğinizi hatırlayın; bu kez aynı yerden başlamak zorunda değilsiniz. 02.35 -- Beklentileri büyütmeye ve bir konuyu olduğundan kolay görmeye yatkınlık var. Bu saatten 20.25'e kadar işler yavaşlayabilir; önemli bir başlangıcı zorlamak yerine bilgi toplamak, kontrol etmek ve eksikleri tamamlamak daha verimli olur. 06.14 -- Sabah söylenen bir söz hassas bir yere değebilir. Özellikle "Beni yine dinlemedi" diye düşündüğünüz anda, karşınızdakinin bugün ne dediğini geçmişte duyduklarınızdan ayırmaya çalışın. 19.02 -- Akşamüstü hangi yöne gideceğiniz konusunda kısa bir kararsızlık hissedebilirsiniz. Herkes sizden cevap beklese bile sırf bekliyorlar diye içinize sinmeyen bir karar vermeyin. 20.26 -- Günün havası değişiyor. Konuşmak, soru sormak, bir arkadaşınızı aramak veya ertelenen yazışmayı tamamlamak daha kolay gelebilir. Gündüz bulamadığınız kelimeler akşam yerini bulabilir. 23.06 -- Geceye doğru fikirleri harekete geçirme cesareti artıyor. Geç bir saatte büyük bir konuşma başlatmak yerine aklınızdaki planı not alın; yarın ilk adımı nereye atacağınızı bilerek uyuyun. |
| Saat: 23:55 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2026, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.