![]() |
TopiTop peŞine bide kıSkanÇLık kavqaSı ekLenirSe :)
<X_> LanetLimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
<LanetLi> :) <X_> BeBeGim <X_> :D <X_> asqum <X_> melegim <X_> sefgulum <LanetLi> h.q haremimin huriyeSi:p <X_> hayatim <X_> :D <X_> :D <LanetLi> :D <LanetLi> naSıLSın Canım <LanetLi> iLqiLenemedim SenLe BikaÇ qündür:D <X_> LanetLi hayatimin topi tosuu yavyumm <LanetLi> top mop deme La Bana:D <ALfoNsO> Yuh <ALfoNsO> :D <X_> sorunlu iyle oynasacan diye <X_> bana bahmiyon bile :( <LanetLi> yok oynaŞmıom kimSe iLe ardık BeBem <LanetLi> yanLız kaLCam artık <X_> LanetLi <LanetLi> hı <X_> sadece ben miyim <X_> haytaimin topitosuu :D <X_> :p <ALfoNsO> :D <X_> haytimin kadini <LanetLi> kız dop diyip durma:D <X_> hayatimin erjkeyii <X_> :D <X_> :D <X_> :p <LanetLi> qeÇende kanaLda dedin karizmamı Çizme:D <X_> :D <X_> :D <X_> haha <X_> hahaha <X_> :D <X_> ALfoNsO yuh deme yhaa buu kiz mi erkek mi kadin mi adaM MI belu dil :p <X_> LanetLi <X_> :D <ALfoNsO> orda dorusun bak <ALfoNsO> :D <X_> bebem <X_> :D <X_> hahaha <X_> :D <X_> hahaha <X_> ALfoNsO hayret benimle ayni fikirde sin :D <ALfoNsO> evet hayret :)) <X_> :D <LanetLi> Ben hiÇBiŞeim artık. BÖLeSi ii SeSSiz SedaSız durCam iLk qeLdiqim qiBi <X_> bugunu bayram ilan edecemALfoNsO <X_> LanetLi <X_> LanetLi ben senin tek gulun dum hanii <X_> seni sefiyom asqum <X_> yhaa <X_> sen beni satiyon muu <SorunLu> sapıkmısın nen sen LanetLiye sulanıp durma <SorunLu> :S <LanetLi> ! <X_> sorunlu <X_> sana ne oluyor <X_> gardes <LanetLi> ŞŞt dmm <X_> benim bajim dilmi ister yerim ister öperim istediyimi ederim <SorunLu> istersen gösdereim ne oLdugunu? <SorunLu> X_ bnmde öz kardeŞim ne oLaCak? <LanetLi> yha keSin dedim aaa <LanetLi> yeter Be. <X_> sorunlu <X_> benimde kardesim dir <X_> herhalkde erkek deyiliz dimi <SorunLu> sus ya zaten gerginim <X_> iki bacakliyim <X_> anam <LanetLi> Ben kime diorum!!!!!! <LanetLi> ikinizde SuSun yeter adamı dinden imandan Çıkarmaın.ikinizde ÖzeLe qeLin! |
Cvp: TopiTop peŞine bide kıSkanÇLık kavqaSı ekLenirSe :)
LanetLi hadun bnde tanımaSam şüphe edecem senden :Dama bu LogLarı begenmiorum bn özeLi adaCam buraya:D
|
<X_> qii
<X_> bu kim <X_> ? <LanetLi> :) <LanetLi> Canım o Benim 2 SeneLik arkadŞaım <X_> erkek <X_> sevgilin <X_> ? <LanetLi> Byn <LanetLi> Bayan Lan <X_> oo ee niye qiziyoo :( <LanetLi> Beni payLaŞmaı Sefmio <LanetLi> X_ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
erkek oLdumu ne sakLıon Lan aip oLuO:D
|
ReSmini Atammı :D:D:D:D:D:D
|
yok Lan site cöker ziyaretCi yoğunLugundan:D
|
ZiyaretCi ? :s MüŞteri ÇoqunLuqundan oLmaSın o :D:D:D:D:D:D:D:D
|
Tek müŞterim SenSin onLar ziyaretCi:DDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Haa onLar qirip ÇıkıCı dioSun ayh prdn qeLip qeÇici oLCaktı :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
teCrübeLisin girip cıkıCı ayh yani geLip geCici oLarak:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Saat: 07:19 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.