![]() |
aLperistanLı
<aLperistanLı> slm
<Byy-MotaRo> eRkek <aLperistanLı> özge deilmisin sen <Byy-MotaRo> oha beeeeee <Byy-MotaRo> elinin körüüüüüü <Byy-MotaRo> erkeğim erkek <aLperistanLı> öyle demişlerdi ama <Byy-MotaRo> qevesemi <Byy-MotaRo> kan <Byy-MotaRo> mı <Byy-MotaRo> kimsin lan :D <Byy-MotaRo> deneke :D <aLperistanLı> kan söylemişti bana <aLperistanLı> özge diye <Byy-MotaRo> satarım bah seni Hurdacıya deneke :D <aLperistanLı> özge neden böyle yapıyorsun bana <Byy-MotaRo> KaN söyle gelsin yedircem ona öZGyi D: <aLperistanLı> sen kendin söylesene <Byy-MotaRo> laftan anlamıylarki denekeler :D <Byy-MotaRo> hııhımm özgeyim ulann özgeyim anasını satıyım :D <aLperistanLı> nerden <Byy-MotaRo> nerden derken :D <aLperistanLı> hangi şehirdesin <aLperistanLı> yani <Byy-MotaRo> yani :D <Byy-MotaRo> jhahha <Byy-MotaRo> DüzCe liyim düzceeeeeeeeeee <Byy-MotaRo> 81 <aLperistanLı> güzen <aLperistanLı> yaş kaç bebeim <Byy-MotaRo> geldinmi nerden bilion :D <aLperistanLı> geldim <Byy-MotaRo> ne bebeii <Byy-MotaRo> tööbee töbeeee <aLperistanLı> uçakla geçtim ordan <Byy-MotaRo> :D <Byy-MotaRo> hahahha <Byy-MotaRo> uçaklamı gçetinn hıı baya bi görmüştürsün hhahha :D <aLperistanLı> evet uçakla <aLperistanLı> geçtim <aLperistanLı> çok güzeldi <aLperistanLı> ben bazen pilot oluoyorum <Byy-MotaRo> hahaha <Byy-MotaRo> :D <Byy-MotaRo> delimisin <Byy-MotaRo> şizofrenmi :D <Byy-MotaRo> :D:D <aLperistanLı> :) <aLperistanLı> uçuşa geçiyorum :) <Byy-MotaRo> hahaa <Byy-MotaRo> ne anlamda <Byy-MotaRo> sapıkmısın :DD:D <aLperistanLı> sapıkda ne kelime (: <aLperistanLı> :D <Byy-MotaRo> hhahaha <Byy-MotaRo> piss seni gidi hahahhaha :D:D <aLperistanLı> aşıyorum kendimi <Byy-MotaRo> :D <Byy-MotaRo> aşş aşşş <Byy-MotaRo> :D <aLperistanLı> özge kaç yaşındasın sen, <aLperistanLı> demiştim <aLperistanLı> heyy No such nick/channel |
Cevap: aLperistanLı
aLperistanLı benim oLuomoRe :D
|
fjkfjfkjfk:D özqe hee :D
|
yeah kendi kaşındı :D
|
:D:D:D Byy-MotaRo> satarım bah seni Hurdacıya deneke :D
hey alam yhaa:):) |
güSel şe söledi oRda :D
|
Cvp: aLperistanLı
:D:D:D:D.
hURDAcıLıktta ii iş var heee , eskiyi , çapıtı hepsini alıyorlar :D:D:D:D |
bu krizde guzeL iş :D ek geliRde die biliriz :D
|
koptum yaaaa.. paylaşım için tşk :D :D :D
|
Cvp: aLperistanLı
iyiii bari özgeyiii iiiiiiiiiiiii dememiş :D:d eheh koptm yha
|
Saat: 14:23 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.