![]() |
elçin doktora mı kaçtı :):) qülcan evlenio Nixie evde kaldı :)
<gülcannn> Nixie immmmmmmmmmmmmmmmmmm balimmmmmmmmm hg mcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :)
<Nixie> slm'S! <Zeynep> a.selamsss <aShiL> as <Nixie> gülcannnnn bitanemmmmmmmmmmmmmm hb melekimmmm mjkk <Nixie> elçincan nerde :D <gülcannn> o away oldu gülüm :) <Nixie> :D <Nixie> away away nereye kdr:D <gülcannn> yok yeni oldu <gülcannn> :) <gülcannn> kisir yapcak ti <Nixie> sabahta öleydi:D <gülcannn> :) <Nixie> neee <Nixie> kısırmı <Nixie> oy:D <gülcannn> hee :) <gülcannn> bende börek yapcam simdi :) <Nixie> ama ama <Nixie> sölenmzki <Nixie> :( <gülcannn> oyyy gülüm :) <gülcannn> yok balim doktora gitti gelcek <gülcannn> [13:12] <eLçin> ben şu doktora bidaha gidim <gülcannn> bak :) <Nixie> alla alla <Nixie> sabahta gtti nesi vr bu kızın <Nixie> :D <gülcannn> hasta gülüm :) <gülcannn> yada doktor cok yakisikli :) <Nixie> yok yhaa ne hastası sallıo kesin doktor feci bişi <Nixie> ondan <Nixie> ne bu :D <Nixie> çaktım ben tmm <Nixie> zeynep elçin elden gidiyi <Nixie> :D:D <gülcannn> :)) <gülcannn> Nixie valla olmaz gülüm sirami vermem ilk ben evlencem :) <Nixie> ztn siz evlenin bırakıp gidin beni <Nixie> allahım yıllar sonra <Nixie> aynı yerde olıcimm <Nixie> superin tek bekarı <Nixie> evde klmş kız kurusu nixie <Nixie> :D <gülcannn> Nixie kiz harun varya gülüm gelinim ol sende :) <Nixie> gelmiş 60 yaşına hala burda ve bekar:D <Nixie> ayy uzak yhaa o <Nixie> uzaktan beceremem ben:p <Nixie> rht duramam <Nixie> hahahah <Nixie> :D:D <gülcannn> :)) <gülcannn> yakinlasiriz gülüm ne olcakki :) <Nixie> ozmn başımın üstüne :D:D |
Cvp: elçin doktora mı kaçtı :):) qülcan evlenio Nixie evde kaldı :)
yok kızlar doktor evli ayrıca göbekli tipim değill ama gerçek hastaydım valla bak inanmassanız ilaçlarımı gösterim :D:D:DD: oooooo bakın haplarıma aklşkjhlşkşş:DDDDDD
|
ayyy kıyamammm sanaa ben bebeimmm muc muc :)
|
mjka :D:D:D::D:D hihihiihii ilaçlarım nasıl ama:D
|
valla süper bende kullandım onlardan :D uhhaauahaua :D
|
Cevap: elçin doktora mı kaçtı :):) qülcan evlenio Nixie evde kaldı :)
Geçmiş Olsun Dileklerimle
|
Cvp: Cevap: elçin doktora mı kaçtı :):) qülcan evlenio Nixie evde kaldı :)
Alıntı:
|
Saat: 17:25 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.