![]() |
Kutluki (İçLi Köfte)
MalzemeLer:
- İki Orta Boy Tavuk Göğsü - 1 KiLo Bulgur - 1 Tane Sogan - 1 Kaşık Kırmızı BiBer (toz) İç Malzeler: - Yarım Kilo Soğan :D - 250 Gr Kıyma - 1 Şeker Kaşığı PuL Biber - 1 Yemek Kaşığı Kırmızı Biber (toz) - 1 Şeker Kaşığı Nane - 1 Şeker Kaşığı Kekik YapıLışı: - İki Orta Boy Tavuk Göğsü - 1 KiLo Bulgur - 1 Tane Sogan - 1 Kaşık Kırmızı BiBer (toz) BunLarı Robottan Geçirin.Hamur Gibi Olana Kadar Bekleyin Bi Zahmet :D Hamur Gibi Olduktan Sonra Çıkarıp Bide Legende Yoğurun :D:D:D - Yarım Kilo Soğan :D - 250 Gr Kıyma - 1 Şeker Kaşığı PuL Biber - 1 Yemek Kaşığı Kırmızı Biber (toz) - 1 Şeker Kaşığı Nane - 1 Şeker Kaşığı Kekik Önce SoğanLarı Bayıltın Sonra Kıymayı Atın İçine , Soğanlarla Kıyma Renk Değiştirinceye Kadar Bekleyin Daha Sonra Baharatlarını Koyun.En Önemli Şeyi Unutmuşum Tuz Nirde :D Tuzuda Ekleyin Hem İç Malzemesine Hemide Dış Malzemesine.Buraya Kadar Tamam.Ben Size Şimdi Şeklini Nasıl Anlatacam:(Ceviz Büyüklüğünde Elimize Hamuru Alıyoruz.Hamurun Ortasını Açın Daha Sonra İç Malzemeyi İçine Koyun.Kapatın Aslında Kapatmaya Çalışın Biraz Zor Kapanıo Bu Yüzden Elinizi Islatın Arada.Bitirdikten Sonra Şekil Verme Kısmı Kaynamış Suya(Su-Tuz)10-12 Tane Kadar Suyun İçine Atın .Suyun Yüzeyine Çıktıkları Zaman Piştikleri AnlaşıLır.Daha Sonra Sudan Çıkarıp Süzgüye Koyun.Daha Sonrada Servis Tabağına Alın Ve Üstüne Tavada Kızmış Olan Yağı Dökün...Yiyin Gareeeeeeeeeeee :D:D:D:D Afiyet Olsun... Yapan Olursa Bana Bi Tabak Yollasın . pLs :(:( |
Cevap: Kutluki (İçLi Köfte)
Ben Bu Yemeği Çok Guzel Yapıp Bide çok Guzelde Yiyom::D:D eğer Yapan Olursa Muhakkak Bi Tencere Yollasın :(:(:(
|
Saat: 11:36 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.