![]() |
İlk aşkınız
Hadi bakalım ilk aşklarınızı paylaşalım burada =)
|
Cevap: İlk aşkınız
aşk bir kere yaşanıldığına inanıyorum artık ve ben onu yaşadım ve bitti
|
İsmi Ali'ydi alt mahallede oturuodu ortaokulda çıkmaya başlamştık çok qüsel seviyeli bir birlikteliqimiz vardı ;P :D onunla evleneceqimi zannederdim :D ama beni aldattı vee ayrıldık.... :D böle işte ama duyqular çoq qüseldi şimdi bile qörsem heyecandan kalbim durcak qibi oluyor :D
|
bende paylaşmak isterdim ama hç aşkım olmadıki :D |
7 yaşında 1. sınıfta kevser adında bir kizdi cok guzel el ele tutuşarak okula gider gelirdik.. bi defasınında birini dövmüştüm onu üzmüştü die :D:D:D sonra 2. sınıfta babasının tayini cikmişti gitmişti... gidişşş o gidişşş :)))
|
edebiyat öğretmenim :D:D
|
lise dönemim onunla geçti ama babamın arabası yoktu.
paranın gözü kör olsun ne diyim :) |
falla ben ilkokul 1. sınıftayken üst kat komşumuzun oğluna asık olmuştum.maltepe üniversitesine gidiodu abii ozamanlarr.o okula gidip gelirken kafamdaki ponpon şapkayla saf saf bakardım ona :):):)
|
ilk aşkımı hatırlamak bile istemiyorum :(
|
ilk aşkım daha birinci sınıfa giderkenki sınıf arkadasım CANdı o zaman cok küçüktüm ama birini sevmek herzaman cok güzel bi duygu can ı hala görüyorum cünkü aynı mahallede oturuyoruz bazen slm lasıyoruz bazende görmezden geliyoruz birbirimizi ama onu her gördügümde bana cocuklugu hatırlatıyo yüzümde haifi bi tebessüm bırakıyo :)))))))) ilk aşkım can seni asla unutmıcammm ....
|
Saat: 14:21 |
Telif Hakları vBulletin® v3.8.4 Copyright ©2000 - 2025, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Search Engine Optimisation provided by
DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.