Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Magic ISO Maker 5 (https://seversintabi.com/program-arsivi/17133-magic-iso-maker-5-a.html)

ceyLin 12 December 2008 22:13

Magic ISO Maker 5
 
Magic ISO Maker programı CD/DVD imaj dosyası düzenleyicisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] CD/DVD yazıcı ve anynı zamanda CD/DVD yedekleme aracı olarak üç ana bölümden oluşan komple bir çözüm aracı. Yazılım ISO dosyalarını direk olarak yaratma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] düzenleme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] açma ve yakma özelliklerini barındırıyor.
MagicISO ile 10GB'a kadar DVD imajlarını düzenleyebilirsiniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] CD ve DVD imaj dosyaları oluşturabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ISO dosyalarını veya diğer imaj dosyalarını (BIN[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] IMG[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] CIF[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] NRG[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] BWI[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] VCD[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] UIF) disklere yazabilirsiniz. CD-R/RW[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DVD-/+R/RW[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DVD-R/+R DL gibi boş medyaları destekleyen program bootable CD ve DVD imajları hazırlamanızada olanak tanıyor.


Versiyon 5.4.251 ile birlikte sanal Vista altında CD/DVD yönetimi sorunu düzeltilmişti. Aynı zamanda programartık Microsoft Vista için optimize edilmiş durumda.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 22:21

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2