Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar) (https://seversintabi.com/program-arsivi/17144-teknosinav-egitim-hepsi-bir-arada-programlar.html)

ceyLin 12 December 2008 22:20

TEKNOSINAV Eğitim - (Hepsi Bir Arada Programlar)
 
Boyut : 3.2 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe

İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)
Üretici Firma
: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Tanıtım:
Üreticiden : Bilgi Yarışması Programı : Projeksiyonla duvara yansıtarak sınıfları veya grupları yarıştırabileceğiniz bir programdır. Puanlara göre otomatik grafik oluşturma[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geri sayım sayacı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sabit veya doğru sayısına göre puanlama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] istenilen formatta sorular ve daha birçok özelliği bu programda bulabilirsiniz. Şu anki son versiyonda maksimum yarışmacı sayısı 4 den 6 ya çıkarılmıştır.

Okul zil programı : Kullanımda hiçbir kısıtlama yok. Gerek ayarlamalar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerekse kullanım kolaylığı ve görsellik olarak tam olarak işinizi görecektir. Öğretmen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] giriş ve çıkış zilleri için farklı melodiler kullanabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] melodi olarak kullanacağınız MP3 dosyaları için de saniye ayarlaması yapabilirsiniz.

Birebir etüd programı : Okul veya dershanenizdeki öğretmen ve öğrencilere[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiçbir karışıklık olmadan tüm birebir atamalarını yapabilirsiniz. Yapılan birebir atamalarının ardından[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öğretmen ve öğrenciler için otomatik olarak oluşturulan birebir tabloları oldukça kullanışlıdır. Yıllardır hiçbir hata vermeden kullanımda olan bu program[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birebir eğitim veren tüm okul ve dershaneler için özellikle tavsiye edilir.

Öğrenci takip programı : Programı kullanmadan önce ilk olarak tüm öğrenci kayıtları programa giriş yapılmalıdır. Öğrencilerin fotoğraf ve tüm kimlik bilgilerinin yanı sıra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adres[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] telefon ve veli ve ailevi bilgilerini de takip edebilirsiniz. Esnek raporlar bölümünde sayısız koşulda sayısız öğrenci listesinin alabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gerektiğinde bu listeleri Excel e aktarabilirsiniz.

Devam – devamsızlık programı : Kurumunuzun eğitim durumuna göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “Tam gün”[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “sabah – öğle” veya isterseniz “Ders bazında devamsızlık” seçenekleriyle oldukça esnek bir devam takip programıdır. Her türlü devamsızlık raporları da mevcuttur.

Yıllık plan hazırlama programı: Her şey otomatik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yalnızca tarihleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] okul adı ve öğretmen girişi yapınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en güzel sayfa dizaynıyla planınız hazır. Bundan sonraki yıllar sadece tarihleri değiştirin yeterli.

Esnek İş günü takvimi programı : Tek sayfalık çizelge şeklinde değil[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu iş için özel yazılmış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başlangıç tarihini ve renklendirilecek tarihleri kendinizin girebileceği çok özel bir program.

Sınav tarihleri çizelgesi : Okullar için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yazılı tarihlerini girerek hem öğrenci hem de öğretmenlere sınav tablosunu otomatik olarak oluşturabilirsiniz.

Öğretmen not giriş programı : Girmiş olduğunuz yazılı notlarının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] not sayısına göre ortalamasını hesaplayan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] alt derslerin de yüzdelik katılımıyla ortalamalarını kolayca hesaplayabileceğiniz bir program.

ÖSS - OKS puan hesaplama : Doğru ve yanlışları girerek paunları hesaplayabileceğiniz bir program. Katsayıları da istediğiniz şekilde değiştirme olanağı var.

Demirbaş Programı : hem demirbaş takibi yapabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hem de duvara astığınız demirbaş tablolarını yazıcıdan çıkarabilirsiniz.

Kütüphane programı : Şuanda yalnızca barkod okuyucu bölümü eksik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kütüphanenizdeki kitapların takibini ayrıntılı olarak yapabileceğiniz bir program.

Tüm modülleriyle toplam 3[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]2 MB boyutundaki bu programı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birkaç saniye içinde bilgisayarınıza kurduktan sonra genel tanımlardan logo değiştirilerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Hemen ardından Servis - lisans menüsünü kullanarak kurum isminizi de programa giriş yapabilirsiniz. Buradaki lisans numaraları programın yalnızca Deneme Sınavları bölümünü ilgilendirmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:03

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2