Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   CCleaner v1.36.430 - Artıkları Temizleyin (https://seversintabi.com/program-arsivi/18846-ccleaner-v1-36-430-artiklari-temizleyin.html)

ceyLin 17 December 2008 13:43

CCleaner v1.36.430 - Artıkları Temizleyin
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı çalışmanıza olanak veren program boyundan büyük işler başarıyor.
Program üç ana kısımdan oluşmakta. İlk bölüm ''CCleaner'' temizlik bölümü;burada bilgisayarınızda bulunan bulunan gereksiz dosyalarınızı sileceksiniz.Bu bölüm iki alt bölümden oluşmakta. İlk bölüm Windowsta Internet Explorer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Windows Explorer ve Sistem dosyalarını tarayıp gereksizleri sileceksiniz. İkinci bölüm uygulamalarda ise Adobe Photoshop CS2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Mozilla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Opera vb.programların geçmişini ve gereksiz dosyalarını sileceksiniz.
Programın ayrıca sorunlar bölümünde uygulamaların[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısayolların vb.hatalarını tarayabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hataları düzeltebilirsiniz. Araçlar bölümünde de program Kaldırma ve Windows başlangıcında çalışan programlarınızı düzenleyebilirsiniz. Programın en üstünde de sisteminizi hakkında bilgi vermektedir.
Kullanım kolaylığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ücretsiz olması ve Türkçe olması sebebiyle bu program olmassa olmazlarınız arasına girecek ve bu programı kullanarak sisteminizi daha kararlı ve hızlı hale getireceksiniz.

v1.35.424 yenilikleri:

* Office 2007 gereksiz dosyaları silme eklendi.
* Bazı sorunlar çözüldü vs. yeni özellikler

Not: Programı Türkçe olarak kullanabilmek için setup'a çift tıkladığınızda diller arasında Türkçe'yi seçin.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 08:33

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2