Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   WinAutomation 2.0 (https://seversintabi.com/program-arsivi/18903-winautomation-2-0-a.html)

ceyLin 17 December 2008 15:21

WinAutomation 2.0
 
WinAutomation ile tekrarlanması gereken görevleri kolaylıkla otomatiğe bağlayabilirsiniz. Dosya işlemlerini ve FTP dosya transferlerlerini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] verilerin Excele giriş ve çıkışını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] e-posta gönderimini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veritabanı sorgularına bağlanmayı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüm bu işlerin otomatik olarak yapılmasını tek satır kod yazmadan sağlayabilirsiniz.
Program yeni kullanıcılar için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her ne hızda olursa olsun fare ve klavye işlemlerinizi kaydeden ve tekrarlayan bir Macro Recorder (Makro Kaydedici) içeriyor.
Daha karmaşık işler için ise WinAutomation çok miktarda yerleşik aksiyon içeriyor. Bunları kombine ederek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] değişken ve dizi desteği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tekrarlama ve durum zekası gibi özelliklerden ve daha fazlasından faydalanarak işlerinizi oluşturabilirsiniz.


WinAutomation aynı zamanda bir entegre debugger'a (hata ayıklayıcı)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görev ajandasına ve ihtiyacınız olduğu zaman bilgisayarınızdaki işleri uygulayan ve görünteleyen trigger'lara sahip. Pro sürüm sizlere yarattığınız görevleri ve işleri .Net exe (uygulama) dosyaları haline getirmenize ve başka bilgisayarlarda WinAutomation kurulumuna gereksinim duymadan çalıştırabilmenize olanak sağlıyor.

Programın 2.0 güncellemesiyle birlikte yeni mümkün olan aksiyonların (actions) eklendiği uzun liste göze çarpıyor. Böylece yaratabileceğiniz makro sayısıda potensiyel olarak artmış bulunuyor


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 19:54

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2