Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Teknoasistan Abone Su Tüp Bayi Takip 3.0 (https://seversintabi.com/program-arsivi/19258-teknoasistan-abone-su-tup-bayi-takip-3-0-a.html)

ceyLin 18 December 2008 23:00

Teknoasistan Abone Su Tüp Bayi Takip 3.0
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Boyut
: 1.7 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)

Kısıtlama
: 30 Gün
Dil
: Türkçe
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)
Üretici Firma :
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Tanıtım:

Üreticiden: TeknoAsistan Abone Takip Su ve Tüp bayilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir programda birleştiren pratik bir yazılımdır. Tüm Abone detaylarını kaydedebilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrıntılı raporlar alabilirsiniz. Ayrıca çok detaylı ajanda takip modülüyle birlikte.

Satış ve Müşteri bilgilerinizi takip etmek ve kişisel-kurumsal ajanda'ya sahip isterseniz program tam size göre.

Program 7 ayrı bölümden oluşmaktadır. Her bölüm kapsamlı detay bilgileri içermektedir.

1- Abone Takibi

Müşteri ile ilgili genel bilgiler.
Abone bilgileri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her türlü bilgiye göre rapor oluşturulması
Hızlı abone kaydı
Satış yapılan malların tanımlanması
Araç ve eleman tanımları
Mahalle tanımları
Gelir-Gider tanımları
Abone grup tanımları
Günlük satışlar
Borçlu olanlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] borçsuz olanlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mal alımı yapmayanlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] teslim edilenler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mahalleye göre satışlar
Eleman ve araç satışları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] satışı yapılan mal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] satışlara göre listeler
Günlük kasa takibi
Stok takibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] stokların satışla takibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] asgari stok seviyesi tanımlanması
Telefon çeviricisi
Sınırsız rapor alabilme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıralama
Detaylı kayıt arama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] listeleme
Arayan numaraları gösterme ve kaydetme (CALLER ID)

2- İletişim

Tüm kişi ve kurumların adres[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] telefon[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mail[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fotoğraf[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] özel bilgileri kaydedebileceğiniz bölümdür. Telefonları telefon çeviricisi ile direkt arayabilirsiniz.

3- Para Yönetimi

Cari hesaplarınızı takip edebildiğiniz bölümdür.

4- Olaylar

Önemli gün ve olayları takip edebildiğiniz bölümdür. Hiç bir önemli gün ve olayı unutmazsınız. Program sizi uyaracaktır.

5- Parolalar

Şifre ve parolalarınızı takip ettiğiniz bölümdür.

6- Görevler

Yapacağınız görev ve randevularınızı takip edebildiğiniz bölümdür.

7- Notlar

Her türlü özel not[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] döküman[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fotoğraf[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] grafik vb. bilgilerinizi kaydedebildiğiniz bölümdür. İstediğiz şekilde sınıflandırabilir ve kolayca bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

İstediğiniz kadar veritabanı açabilirsiniz. Programa açılış şifresi verirseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilgilerinize sizden başka kimse ulaşamaz. Günlük işleriniz için günlük planlayıcı kullanabilirsiniz. Program aynı zamanda uyku kipinde de çalışabilir. Siz başka işlerinizi yaparken planladığınız işleri size hatırlatacaktır. Başka programdaki datalarınızı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] data dönüştürücüsüyle programa kolayca aktarabilirsiniz.

Ürün hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak ve kullanımı hakkında geniş bilgiler almak için yardım dosyasını (2.1 mb) [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] indirebilirsiniz.

Yeni 3.0 versiyonuyla su-tüp satışlarınızla ilgili her türlü detayı kaydedebilirsiniz. Arayanın detaylı bilgileri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaç defa aradığı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bakiyesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tek tuşla satış kaydı yapabilirsiniz. Kayıtlı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kayıtsız ve satış yaptığınız müşterileri farklı renklerde kolayca ayırt edebilirsiniz. USB Port müşteri tanıma sistemiyle 8 ayrı hattınıza kadar aramaları program kaydedecektir. Arayanları gece-gündüz görebileceksiniz. Müşterilerinizi çaldır-kapat sistemine adapte edebilir böylece telefon açma zahmetinden kurtulabilirsiniz.

Not: Program birçok özelliliği üzerinde barındırır. 30 gün tüm özellikleriyle deneyebilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 11:14

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2