Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Vista Codec Package 4.5.8 (https://seversintabi.com/program-arsivi/19374-vista-codec-package-4-5-8-a.html)

ceyLin 19 December 2008 10:51

Vista Codec Package 4.5.8
 
Vista Codec Package[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilgisayarınızda video izleyebilmeniz için gerekli tüm codec paketlerini içeren[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Windows XP ve özellikle de Vista için üretilmiş ücretsiz bir codec paketidir.

Codec kurulumları bazen çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir hal alabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] videolardan ses çıkmaz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] resimler ters döner vb.. Vista Codec Package sizin için en uygun ayarları default olarak önermektedir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] deneyimli bir kullanıcı değilseniz kurulumda değişiklik yapmanızı önermeyiz.

Bu codec paketi herhangi bir medya oynatıcısı içermemektedir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sadece kullanmış olduğunuz yazılımlarda videoları oynatabilmeniz için gerekli olan codecleri yüklemektedir.
Önemli Notlar: Vista 64-bit kullanıcıları
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] versiyonu kurarak Windows Media Player ve Media Center uygulamalarını 64-bit olarak kullanabilirler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:30

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2