Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Winamp'e Rakip: Foobar2000 (https://seversintabi.com/program-arsivi/19379-winampe-rakip-foobar2000.html)

ceyLin 19 December 2008 10:59

Winamp'e Rakip: Foobar2000
 
daha fazla screenshot için : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Özellikler:
+ MP1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MP2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MP3[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MP4[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MPC[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AAC[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ogg Vorbis[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] FLAC / Ogg FLAC[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] WavPack[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] WAV[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AIFF[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] AU[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] SND[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] CDDA[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] WMA. formlarını destekler
+ bu formları birbirine dönüştürebilir (eksternal komut satırı program gerektireiblir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] örn lame.exe)
+ İnternet radyosu çalar
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yi(31 kb'lık foo_read_http'yi) components klasörüne koyarsanız bu yayınları HD'inize kayıt da edebilirsiniz)
+ Gelişmiş ve basit dosya tag'leme
+ Replaygain (ses seviyeleri farklı olan müzik dosyalarını analiz eder ve otomatik olarak istenen sabit bir seviyede ses çıkışı verir)
+ 18 band Grafik Equalizer
+ Ayarlanabilir kısayol tuşları (stop[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] play[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] next[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] playlist search[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] albumlist search[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] database search[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] get tags[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] find lyrics[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sort[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] send to new playlist vs..)
+ Açık kaynak kodu (plug in yapabilrsiniz)
+ Tag'den hareketle dosya ismi düzenleme/değiştirme (masstager scripts)
+ en önemlisi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] default haliyle çok çok az sistem kaynakları kullanımı...

ama çeşitli eklentilerle görünümü ve fonksiyonları geliştirmek isterseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şöyle bir foobar'ınız da olabilir:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

veya:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
istediğiniz şekle sokabilirsiniz. ancak biraz ingilizce ve emek istiyor [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

bu download linki:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
bu forum sayfası: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
bu official IRC kanalı : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
burada sorularınıza kısa sürede yanıt bulabilirsiniz.... components yapımcları genellikle burada bulunabilir.


Saat: 01:18

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2