Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Pinnacle Studio Plus 10.5.1 (Titanium Edition) video yönetimi (https://seversintabi.com/program-arsivi/19513-pinnacle-studio-plus-10-5-1-titanium-edition-video-yonetimi.html)

ceyLin 19 December 2008 20:07

Pinnacle Studio Plus 10.5.1 (Titanium Edition) video yönetimi
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

En popüler video düzenleme araçlarında biri.......
Temiz ve anlaşılmasI kolay arabirimi ve kullanım kolaylığı ile Pinnacle Studio yazılımı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ev kullanıcılarının en popüler video düzenleme yazılımı tercihi olmayı hep başarmıştır. Yeni sürümünde ise güçlü özel efektler ve yeni düzenleme araçlarına ek olarak kullanım kolaylığı biraz daha artırılmış.


Yeni başlayanlar için Studio 9 içine SmartMovie adı altında bir özellik de eklenmiş.Yazılıım bu sayede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eklenen video klipleri belirlediğiniz müzik dosyasına göre senkronize ederek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçeceğiniz türe göre özel olarak birleştiriyor ve aralara uygun geçiş efektlerini de yerleştirdikten sonra video klibinizi otomatikman hazırlıyor. Bunun yanı sıra artık Studio 9[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eklentiler de kullanabiliyor. Yazılım işinde stabilize[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] strobe[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] oynatma hızını deşiştirme ve renk ayarları işin bir çok video eklentisi yer alşyor. Görültü engelleme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] reverb ve grafik ekolayzır gibi ses eklentilerinin yanı sıra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Pinnacle artık VST formatını da destekleyebiliyor. Bu özellik de artık profesyonel ses eklentilerini de kullanma şansınız oluyor. Tüm düzenleme sona erdiği zaman ise tamamlanmış videoyu kolaylıkla DVD ya da VCD’ye de yazabiliyorsunuz.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 13:49

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2