Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   PowerDVD 7.0.2414 >> Ününü kalitesinden alan bir DVD oynatıcı (https://seversintabi.com/program-arsivi/19520-powerdvd-7-0-2414-ununu-kalitesinden-alan-bir-dvd-oynatici.html)

ceyLin 19 December 2008 20:20

PowerDVD 7.0.2414 >> Ününü kalitesinden alan bir DVD oynatıcı
 
Boyut : 79.1 Mb
Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Kısıtlama : 30 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi
: Windows Me/2000/XP/Vista
Üretici Firma : [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tanıtım:
PowerDVD[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…

Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] BMP[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] JPG[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] GIF ya da PNG dosya biçimlerinde ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

Desteklediği özel biçimler : DVD-Audio[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] H.264[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DivX Pro 5.2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MP3[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DTS[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DVD-VR[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MLP Lossless (Meridian Lossless Packing).

Programın deneme sürümünde bazı kısıtlamalar vardır. Bunlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 30 gün kullanabilme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DVD-Audio ve CPRM içerik korumasının kullanılamaz olması şeklindedir. Bu kısıtlamaları ortadan kaldırmak için 49.95$ ödeyerek programın tam sürümünü satın almanız gerekmektedir.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 14:27

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2