Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Proğram Arşivi (https://seversintabi.com/program-arsivi/)
-   -   Java Runtime Environment Version 6 Update 5 indir (https://seversintabi.com/program-arsivi/21343-java-runtime-environment-version-6-update-5-indir.html)

ceyLin 25 December 2008 15:45

Java Runtime Environment Version 6 Update 5 indir
 
Boyut : 15,10 MB
Dil: İngilizce
Lisans: Ücretsiz
Platform: Windows 2000 (SP3+)/Windows XP/Windows Server 2003
Süre / Limit: Yok
Üretici Firma:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Uninstall (Program Kaldırma): Evet

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Java Runtime Enviroment yazılımı oyuncaklardaki, arabalardaki, uçaklardaki, roketlerdeki, hatta NASA`nın Mars Rover projesindeki bilgisayarları çalıştıran bir yapı. Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı ve resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi sağlar. Java programlama diliyle yazılan, tarayıcınız aracılığıyla erişebileceğiniz bu uygulamalara küçük uygulama veya “applet” denir. Şirketler intranet uygulamalarında ve diğer e-iş çözümlerinde de Java uygulamalarından yararlanır. Bu yazılım internet`e, televizyondaki gerçek zamanlı grafiklere, kameralarla anlık görüntülemeye ve cep telefonları ile masaüstü bilgisayarlardaki çok oyunculu oyunlara etkileşim kazandırır. Gittiğiniz her yerde Java teknolojisi yanınızdadır.
Java Ne İşe Yarar?
Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı ve resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi sağlar. Java programlama diliyle yazılan, tarayıcınız aracılığıyla erişebileceğiniz bu uygulamalara küçük uygulama veya “applet” denir. Şirketler intranet uygulamalarında ve diğer e-iş çözümlerinde de Java uygulamalarından yararlanır.
Download:[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 16:36

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2