Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Program Yamaları (https://seversintabi.com/program-yamalari/)
-   -   .NET Framework Dil Paketi (x86) indir (https://seversintabi.com/program-yamalari/28310-net-framework-dil-paketi-x86-indir.html)

ceyLin 11 January 2009 15:10

.NET Framework Dil Paketi (x86) indir
 
Boyut : 1.7 Mb
Dil: Türkçe
Lisans: Ücretsiz (Freeware)
Platform: Windows 98/Me/2000/2003/XP
Süre:
Üretici Firma:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Sürüm:

Tanıtım:
Üretici Açıklaması: .NET Framework Türkçe dil paketinde Türkçe için hata iletileri gibi çevrilmiş metinler bulunmaktadır.
.NET Framework dil paketlerinde İngilizce dışındaki diller için çevrilmiş metinler, örneğin hata iletileri bulunmaktadır. Bir Dil Paketi yüklenmedikçe, bu iletiler varsayılan olarak İngilizce görüntülenir. Tek bir bilgisayara her biri ayrı bir dil için olan birden fazla dil paketi yüklenebilir.
Gerekli Yazılımlar:
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] : Bu dil paketini yüklemeden önce Microsoft .NET Framework 2.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi`ni (x86) de yüklemeniz gerekir.
Windows Installer 3.0 ( Windows Installer 2.0 veya sonraki sürümünü gerektiren Windows 98/ME hariç). [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] veya sonraki sürümü önerilir.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] : Tüm .NET Framework yüklemeleri için ayrıca Microsoft Internet Explorer 5.01 veya sonraki sürümünü çalıştırıyor olmanız gerekir.
Download: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 09:32

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2