Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://seversintabi.com/ruya-tabirleri/)
-   -   K Harfli Rüya (https://seversintabi.com/ruya-tabirleri/13668-k-harfli-ruya.html)

ceyLin 5 December 2008 15:49

K Harfli Rüya
 
KAHVE
Rüyada kahve içmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] erkek için sonu mutlu olacak bir serüvene atılmak demektir. Genç kız için bu rüya zengin biri ile evliliğe yorulur Kahve rüyaları birkaç şekilde yorumlanırlar. Şekerli kahve içtiğini görmek haram bir mala yorumlanır. Şekersiz kahve ise bir rahatsızlığı ve sonrasında üzüntüyü işaret eder.

KAHVEHANE
Rüyada kahve görmek sorumluğu üstlendiğiniz işin üstesinden geleceksiniz demektir. Kahvehanede oturmak yaşayacağınız bir olayın sizi çok üzeceğini bildiriri

KAMELYA
Başarılı bir aşk macerası habercisi olarak yorumlanır.

KALE
Kale[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıkıntılardan sıyrılacağınıza işarettir. Uzaktan kale görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir yerden başka bir yere taşınacağınız anlamındadır.

KALP
Cesaret[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akıl[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] el açıklığına ve adalete yorumlanır. Kalbinde bir korku ve endişe olduğunu hissetmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüyayı görenin doğru yola geleceğine yorumlanır. Kalbinde ağrı bulunması[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o kimsenin yakın zamanda bir kötülük yapacağına; kalbinde hastalık hissetmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] münafık bir kimse olduğuna yorumlanır.

KALABALIK
Rüyada kalabalık gören kimsenin işlerinde bütün engelleri aşarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

KALBUR
Çevrenizdeki insanların yardımıyla içinde bulunduğunuz zorluklardan kurtulacaksınız demektir. Rüyada kalbur almak anlayışlı biriyle evleneceğine yorumlanır.

KALEM
Yetenekli bir kişi olduğunuzu ve istikbalinizin parlak olduğunu belirtir. Kalemle yazı yazmak istediğiniz şeylerin gerçekleşeceğine yorulur. Hediye kalem alan birisi iyi bir işe girecek demektir.Rüyada kalemin kırıldığını görmek de kalkışacağınız bir işten zarar edeceğinizin haberidir.

KALKAN
Rüyasında kalkan gören kimsenin çevresinde düşmanları olduğunu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dikkatli hareket ettiğini işaret eder.

KALAYCI
Çok neşeli günlerin yakında geleceğine yorumlanır .

KALDIRIM
Kaldırım sonuç alamayacağınız işlerin peşinden koştuğunuzu işaret eder. Kaldırıma düşmek güzel bir haber alacağınızı bildirir.

KALORİFER
Rüyada kalorifer görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dönüm noktasına geldiğinize bunun sonucunda ya refah ve mutluluk ya da [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dertlerin geleceğine yorumlanır.


Saat: 00:35

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2