Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Rüya Tabirleri (https://seversintabi.com/ruya-tabirleri/)
-   -   I-İ Harfli Rüya (https://seversintabi.com/ruya-tabirleri/13691-i-i-harfli-ruya.html)

ceyLin 5 December 2008 16:18

I-İ Harfli Rüya
 
IRGAT
Rüyasında terlemiş içinde ırgat gören bir kişinin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başına bir felaket gelebilir. Eğer rüyayı gören kişi ırgatın terini silerse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rahatlayacak demektir.

IRMAK
Rüyada büyük bir ırmağa düşmek; tehlike içinde olduğunuzu eğer çok uğraşılırsa kurtulursa rahata ereceğine eğer[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ırmaktan çıkmazsa öleceğine yorumlanır. Durgun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] temiz bir ırmak; bol kazancın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mutluluğun işaretidir. Kirli bir ırmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etrafınızda kıskanç insanlar bulunduğuna bunlarla tartışacağınız anlamındadır.

ISLANMAK
İster yağmurda ister suda olsun iyice ıslanmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarısızlıklarla geçecek bir zamana[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu başarısızlıktan sonra mutluluğa ve güzel hayata işaret eder.

ISIRGAN
Güzel bir rüyadır. Rüyasında ısırgan görmek bahtın açık olacağına ve bol para kazanılacağına yorumlanır.

ISIRMAK
Rüyada ısırılmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir.

ISLIK
Rüyada gece ıslık çalmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyiye yorulmaz. Islık sesi işitmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bazı üzücü haberler nedeniyle planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız demektir. Kalın ıslık sesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] görenin yakınlarına hoşgörülü yaklaşması gerekir demektir. Tiz ıslık sesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiç beklemedik bir zamanda para kaybedeceğine yorulur.

ISTAKOZ
Rüyasında ıstakoz gören[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kimse çeşitli sıkıntıların ardından refaha kavuşacak anlamındadır. Eğer ıstakoz canlı ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elinize çok para geçecek demektir.

IŞIK
Rüyada ışık bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. Işık bir gece yarısı görüldüyse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüyayı gören bir çocuk sahibi olacak demektir. Güneş iyi bir gelecek anlamındadır. Ay ışığı hüzünlü ve acı bir durumu bildirir. Gaz lambasının ışığı eğlenmek ve güzel zaman geçirme imkanını anlatır. Mum ışığı dert demektir. Kibrit ışığı ise kısmet işaretidir.





ceyLin 5 December 2008 16:18

Cvp: I-İ Harfli Rüya
 
İSTIFA ETMEK:
İşinizden istifa ettiğinizi gördüyseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iş yaşamınız için yeni girişimlerde bulunacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fakat istediğinizi elde edemeyeceksiniz demektir. Başkalarının istifa etmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kötü haberler alacağınıza işarettir.

İBADET
Bu rüyalar daima iyiye yorulur. Rüyada ibadet ettiğini gören kişi sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulur. Rüyada ibadet ederken görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ailenin mutlu yaşamı olacağına işarettir. Eski durumundan daha iyi durumu gelir.

İÇ ÇAMAŞIRI
Rüyada iç çamaşırı görmek çok değerli hediye demektir. İç çamaşırını çıkarmak ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eğer dikkatli olunursa hafif atlatılacak hastalığa işarettir.

İÇMEK:
Hem iyiye hem de kötüye yorumlayan vardır. İyi yoruma göre kazancı; kötü yoruma göre ise hastalığı belirtir.

İÇKİ
Rüyada şerbet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şurup gibi alkolsüz içkiler genel olarak hayra yorumlanır. Ancak alkollü içkiler iyiye yorulmazlar.

İDAM
İnsan rüyasında idam edildiğini görürse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarılı olacağına yorumlanır. Asılmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fakirler için hayra işarettir. Zenginler için varlığın artacağı anlamındadır. Bekarlar için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evlilik işaretidir. Rüyada idam mahkumu olmak uzun ve şerefli yaşamak.demektir.

İDRAR
Rüyada idrarı tutamamak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] malın ve paranın artacağına[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mutlu havadis alacağınıza işarettir. Yol ortasında idrar yapmak hiç ummadığınız bir kişiden bir fenalık geleceğine yorulur. İdrar darlığı zamanla fakirleşeceğine işaret eder. Şişe içinde idrar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hastane ile ilgili bir durumu bildirir.

İFLAS
Rüyada iflas etmek çok kazançlı ve kârlı işlere atılacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bunlardan birçok yara ve kazanç sağlayacak demektir.

İFTİRA
Rüyada bir iftiraya uğramak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] beklenmedik bir haber almak demektir.

İĞNE
Rüyada iğne görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sağlığınıza daha fazla dikkati etmeniz gerektiğini işaret eder. Bazı dert ve şanssızlıklara uğrayacaksınız demektir.

İHANET
İhanete uğramak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] genç bir erkek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aşk acısı ya da iş nedeniyle sıkıntı demektir. Orta yaşta biri için yakınlarından birinin ihanetini fark edeceğine işarettir. Genç kız için dertli ve üzüntülü olacağına aşkı ile kavga edeceğine yorumlanır.

İHTİYAR
Rüyada kendini yaşlanmış görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ömrün uzun olacağına yorumlanır.

İHALE
Rüyada bir ihaleye katılmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüyayı görenin şansının aniden döndüğüne işlerinde.kötüleşmeye.yorulur.

İHRACAT
Bir kişinin rüyada kendisini ihracat yaparken görmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüyayı görenin çok arzulu ve aşırı istekli bir kimse olduğunu Bu özelliğinin etrafındaki insanlara zarar verdiğini ve çevresindekileri kaybetmek üzere olduğunu ifade eder.

İHTİLAL
Rüyasında ihtilal olduğunu gören kimsenin ruh doktoruna görünmesi gerekir.

İHTİYAR ADAM
İhtiyar birinin elinden bir şey almak yaklaşan bir mutluluk işaretidir. Rüyasında ihtiyarlığını gören kimse uzun ömürlü olacak demektir.

İKİZ
Rüyada ikiz çocuğu olduğunu görmek işinizde küçük bir başarı kazanacağınıza yorumlanır.

İKSİR
Rüyada iksir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çok çalıştığınız için sağlığınızın bozulacağına işaret sayılır.

İLAÇ
Rüyada ilaç almak iyiye yorulur. Rüyada ilaç içmek sağlık durumunuzun iyi</B>
olduğuna ve muradınıza ereceğinize yorumlanır. Tadı güzel olan bir ilaç almak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bazı sorunlarla karşılaşacak; fakat bu sorunları aşacaksınız demektir. İlaç imal etmek uzun süredir sonuç alamadığınız işlerin artık sonuca kavuşacağına işaret eder.

İLAHİ VARLIKLAR
Melek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evliya gibi ilahi varlıklar görmek iyiye yorumlanır

İLANI AŞK
Rüyada birisine ilanı aşk edildiğinin görülmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dosttan büyük yardım görüleceğine.yorulur.

İLKBAHAR
Rüyada ilkbahar mevsimini görmek iyiye yorumlanır. İlkbahar rüyası bereket.ve.bolluk.demektir. Rüyasında ilkbahar mevsimini gören kimse bir yıl boyunca mutlu ve huzurlu olur.

İLAN
Rüyada gazete[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] radyo[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] televizyon ilanı görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] emeline kavuşmak ve yüklü miktarda para sahibi olmak anlamı taşır.

İMAM
Rüyasında imam gören kimse iş yaşamında yükselir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi bir makama sahip olur. Rüyasında imam olduğunu gören kimse çevresinin saygısını kazanacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yüksek makama yükselecek demektir.

İMPARATOR
Rüyasında imparator gören kişinin şansı iyi olacak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir şans oyunundan para gelecek demektir. Aynı zamanda iyi geçmeyecek bir yolculuğa çıkılacağını.bildirir.

İMPARATORİÇE
İş yaşamınızda başarılı olup yüksek bir makama yükseleceksiniz; fakat kibirli olmanız sizi başarısız kılacak demektir.

İMTİHAN
İmtihan.korkusu.yeni.bir.iş.girişimi.yorumlanır. İmtihanı başarmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dertten kurtulmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] imtihanda başarısızlık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] umulmadık iyi bir haber[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] imtihan etmek umulmadık kötü bir haber demektir.

İMZA
Rüyada imza atmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi şeylere yorulur.Bu rüyayı gören kişi kısa süre içinde dertlerinden.kurtulacak.feraha.kavuşacak.demektir.

İNCİ
inci almak ilim ve fazilet sahibi olmak ve halk tarafından sevilmek demektir. Ağzına inci sokmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dininin güzel olduğuna yorumlanır İnci görmek mutluluğa inci almak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başkanlığa seçilmeye işarettir. Buna karşılık rüya boynuna inci takan kız evlenir anlamındadır.. İncileri tek tek ipe dizen kişi mutluluk gözyaşı dökebilir

İNCİL
Rüyada İncil görmek Müslüman biri için hatalarına dikkat ederse para ve mutluluk demektir. Hıristiyan bir kimse bu rüyayı görürse zor günleri aşacağına[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rahata kavuşacağına yorumlanır.

İNCİR AĞACI
Rüyada incir ağacı görmek iş yaşamında başarılı olmaya yorumlanır. İncir ağacı diken kimse yeni bir iş girişiminde bulunur.

İNAT
Rüyada inat veya inatçılıkla ilgili bir şey görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o rüyayı görenin işlerinde başarılı.olacağına.yorumlanır.

İNCİL
Rüyada İncil okuma dünya görüşünüzün yanlış olduğunu bildirir ve değiştirmeniz gerektiğini işaret eder.

İNCİR
Rüyada incir kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.Mevsiminde incir yemek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] güzel bir rüyadır. mutluluk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] zenginliğin artacağına işaret eder.Rüyada kendisini incir yerken görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır.

İNEK
Kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağan kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder.

İNFİLAK
Rüyada çok şiddetli bir patlama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşamınızda çok ciddi bir değişiklik olacağına.yorulur.

İNSAN
Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz; aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.

İNTİHAR
İntihar gençlik çağının dertli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşlılığın rahat olacağına işarettir. İntihar görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıkıntılı habere yorulur. İntihara kalkışmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir aşk haberine işaret eder. İntihar ettiğinizi gördüyseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yakında çeşitli tersliklerle karşılaşacağınız demektir.

İP
Rüyada ip görülmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uzun ömrü işaret eder[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi haberler haber verir. Kalın ip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dertli günler geçireceksiniz demektir. Özellikle aşk yaşamınızda karmaşıklık yaşayacaksınız anlamındadır.

İPEK BÖCEĞİ
rüyada ipek böceği görmek güzel ve çalışkan birisiyle evlenmek anlamındadır. İpek böceğinin öldüğünü görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sıkıntılı ve acı bir dönem geçireceğinize işaret eder.

İPEK
Rüyada ipek görmek çok iyi sayılır. İpek saflık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi niyet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yükselme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarı olarak yorumlanır. Saf ipek görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi bir habere işarettir. İpek iplik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uzaktaki bir tanıdığın ziyaret olasılığına yorulur. İpek iç çamaşırı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa zamanda geçecek dertli günlere.işarettir.

İRİN
Rüyada vücutta irin çıkması bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Vücuttan irinin aktığını gören kişinin bütün sıkıntılarından sıyrılacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder.

İRMİK
Ölüm.haberi.alınacağına.yorumlanır.

İSKAMBİL
İskambil kağıdı oynayan bir kimsenin işlerinde hile vardır. Para için oynamak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] maddi dertlere yorumlanır.Rüyada para kazanmak için değil de eğlence amacıyla iskambil oynuyorsanız muradınıza ereceksiniz demektir.

İSKELE
Rüyasında iskele gören kimsenin işleri düzene iyi olacak demektir. İskelenin yıkıldığını görmek işlerinizin bozulacağına ve sıkıntıya düşeceğinize işaret eder.

İSKELET
İskelet görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her genç için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gizli bir tehliaaae; yaşlı insanlar için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir tuzağa yorumlanır.

İSKEMLE
Rüyada iskemle gören kişi eğer erkekse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o kişinin işlerinizin güzel gideceğine ve tatile çıkmaya işarettir. Eğer aynı rüyayı bir kadın görürse yakında evleneceğine yorumlanır.

İSPİRTO
Rüyada ispirto gören kişi boşuna vakit geçiriyor demektir.

İSTASYON
Rüyasında istasyon gören kimsenin planlarını bir süre daha ertelemesi gerekir; çünkü ortam uygun değil demektir.

İSTİRİDYE
Rüyada istiridye veya midye görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çevresi geniş bir kimseyle tanışacağınızı ve bu olay sonrasında yaşam şeklinizde iyi değişiklikler olacağını gösterir.

İSKARPİN
Yeni iskarpin görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bolluk ve bereket haberidir. Eski iskarpin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dostun ihanetini işaret eder. Patlak iskarpin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonucunda başarı sağlanacağını anlatır. Siyah iskarpin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir düğün olacağının işaretidir.

İSYAN
Rüyada bir isyanı görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rüyayı görenin kısa zamanda arkadaşlarının kendisi hakkında yaptığı dedikodulardan haberdar olacağına yorumlanır. İsyan

İŞ
Rüyada kendisini bir iş yerinde çalışıyor görmek maddi sıkıntıya düşüleceğine yorumlanır.

İŞARET
Rüyada kendinizi birilerine işaret verirken görmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] girişeceğiniz yeni işlerde yakın arkadaşlarından yardım alınacağına yorumlanır.

İŞÇİ
Çevresine karşı saygınlığı ve güveni kaybetme olasılığı ver anlamındadır.

İŞKEMBE
Rüyasında işkembe gören kişinin arkasından dedikodu yapılıyor demektir. İşkembe yediğinin görülmesi de iş yaşamınızda emeğinizin karşılığı alarak terfii edeceğinize yorumlanır.

İŞKEMBE ÇORBASI
Rüyada işkembe çorbası içmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iş yaşamı nedeniyle çok yorgun olduğu anlamına gelir.

İŞKENCE
Rüyada İşkence gören refaha[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] huzura ulaşacak demektir. işkence yaptığını gören ise sorunlu zaman geçirecek anlamındadır.

İTFAİYE
Rüyada itfaiye görmek iyiye yorulur. İtfaiye aracının gelmesi önemli insandan yardım görecek demektir. İtfaiye aracından su sıkıldığını görmek önemli göreve gelmek anlamındadır.

İTİRAF
Rüyada gizli bir şeyi itiraf etmek iyice incelemeden bir anlaşma yapmak demektir. Bazı kararlar verirken dikkatli olmalısınız anlamındadır.

İTİRAZ
Rüyasında bir şeye itiraz eden kimse iş yaşamında kendisine hazırlanan bir komployla karşı karşıya demektir.

İZ
Rüyada bir izi takip etmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni işlere atılacağınızı işaret eder.

İZCİ
Rüyasında izci olduğunu gören kimse kalabalık bir toplulukla yolculuğa çıkacak demektir.

İZİN
Bir yerden izin aldığını görmek çok zor bir döneme girdiğinizi ve daha fazla çalışırsanız üstesinden geleceksiniz demektir.


Saat: 05:38

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2