Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   45 Dakikada RapunZeL SaçLaR (https://seversintabi.com/sac-bakimi/11917-45-dakikada-rapunzel-saclar.html)

ceyLin 30 November 2008 11:09

45 Dakikada RapunZeL SaçLaR
 
Ankara'nın önde gelen isimlerine hizmet veren Paris Kuaför[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçlara zarar vermeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa zamanda uzatan yeni ürün 'ultratress'in Türkiye’deki ilk uygulayıcılarından. Paris Kuaför’ün ortaklarından Nejdet Koşar’a göre 'ultratress’in uygulama aşaması oldukça basit.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Keratin kaynaktan sonra dünyada geliştirilmiş son teknoloji olan bu ürün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçların tel kısımlarına hiçbir zarar vermeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iç kısımlarına yapıştırılıyor. Üstelik daha sonra saçtan rahatlıkla da çıkartılabiliyor.

Normal şartlarda 2[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 ile 4[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 saat arasında değişen kaynak işleminin yerini alacak olan 'ultratress'[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 45 dakikada uygulanabiliyor. Ürünün renk skalası da çok geniş. 30 ayrı renk içerisinden seçim yapmak mümkün. Ancak 'ultratress' yaptırdıktan sonra dikkat edilmesi gereken unsurlar var.

Nejdet Koşar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçın çok fazla karıştırılarak yıkanmaması gerektiği görüşünde. Ayrıca 'ultratress' aşırı sıcaktan da etkilenebiliyor. Özellikle saunadan uzak durmak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tuzlu su ve havuz suyundan saçları korumak şart.

30 cm uzunluğundaki bir saçın boyunu 60 cm’ye çıkartmak için yaklaşık 1-1[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]5 kutu 'ultratress' kullanılıyor. Bunun için 1 milyar 250 milyonu gözden çıkartmak gerekiyor.


Saat: 21:06

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2