Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   senin saçın hangisi? (https://seversintabi.com/sac-bakimi/11922-senin-sacin-hangisi.html)

ceyLin 30 November 2008 11:16

senin saçın hangisi?
 
Özel gecelere giderken kuaförünüzün yaptığı saçları beğenmiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] istediğiniz modeli bir türlü anlatamıyor musunuz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o halde niye kendiniz yapmıyorsunuz? İşte tarzınıza göre saç modelleri.

Asi kız

MAKYAJ: Gümüş yansımalarla dolu bir göz makyajını yaparken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ışıltıların göz kapaklarında uzun süre kalmasını sağlamak için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önce tüm göz kapağına gümüş rengi krem far sürün. Sonra da göz pınarlarınızın üzerine siyah kalem çekin. Ardından simli farı sürebilirsiniz. Tabii yine göz pınarlarını da unutmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Ruj rengi olarak da seçiminiz vişne çürüğü tonları olmalı.

SAÇ: Kıvırcık saçlıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hacimli bir fön çekin. Saçlarınızın parlak durması için fön bitiminde bir serum da kullanabilirsiniz. Düz saçlıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıkadıktan sonra saç diplerine hacim verici bir köpük sıkıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kurutmanız yeterli olacaktır

Su perisi
MAKYAJ: Beyaz bir göz kalemi ile göz pınarlarınızı boyayarak bakışlarınıza aydınlık kazandırın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonra kirpiklerinize iki kat rimel sürün. Romantik görüntüyü tamamlamak için gülümseyin ve elmacık kemiklerinize şeftali tonlarında allık sürün. Dudaklarınıza ise yine pembe ve şeftali tonları arasında parlatıcı bir ruj sürmeniz yeterli.

SAÇ: Saçlarınız düzse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hepsine maşa yaptıktan sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tarakla saçlarınızı diplere doğru tiftince[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] resimde gördüğünüz şekil ortaya çıkacaktır. Saçlarınız kıvırcıksa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıkayıp krepe yapmanız bile yeterli olur. Tabii her iki saçın da iyi bir saç spreyine ihtiyacı olacak.

Gotik etki
MAKYAJ: Gözlerinizi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] göz çevresinin dışına taşarak ve alt kirpik diplerini de dahil ederek siyah göz kalemi ile boyayın. Ardından gri bir krem farı parmağınızla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalem ile boyadığınız yerlerin üzerinden geçin. Böylece ıslak ve daha buğulu bir görünüm elde edeceksin. Dudaklarınıza sadece parlatıcı sürün.

SAÇ: Saçlarınız kıvırcıksa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nemliyken biraz buklelerini belirginleştirecek bir şekillendirici sürdükten sonra saçınızı ayırıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayırdığınız tarafı kulak arkasından tel toka ile tutturun. Saçlarınız düzse de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fazla diplerden başlamamak koşuluyla maşa ile bukleler verdikten sonra aynı işlemi tekrarlayın.

Egzotik
MAKYAJ: Üst kirpik diplerinizin yarısını mavi göz kalemi ile boyayıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sünger uçlu bir aplikatör ile yayın. Kirpik diplerinin boyamadığınız diğer yarısı için de sarı renkli krem far kullanın. Göz altlarına açık mavi kalem ile belli belirsiz bir çizgi çekin ve dudaklarınıza pembe parlatıcı bir ruj sürün.
SAÇ: Saçlarınızı düz fönledikten sonra kulak hizasına kadar iri bigudilerle sarıp hareketlilik sağlayın. Toka ile tutturabilirsiniz.


Saat: 00:27

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2