Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   Gelin saçınızı seçerken (https://seversintabi.com/sac-bakimi/11930-gelin-sacinizi-secerken.html)

ceyLin 30 November 2008 11:23

Gelin saçınızı seçerken
 
Büyük güne az kaldı gelinliğinizi beğendiniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] makyajınızı ayarladınız peki ya en önemli ayrıntılardan biri olan saç modelinizi seçtiniz mi? İşte size yardımcı olacak bazı modeller[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Ultra romantik Prensesler gibi görünmek istiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçınızı dalgalı ve yarı toplu kullanın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu size masum bir hava verir. Daha sofistike bir görünüm için kuaförünüze saç tutamlarını kalın kıvrımlar yaparak toplamasını önerin. Düğün gününüzde nemli bir hava varsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bukleler birden kendini bırakabileceği için kıvrılmayı önleyici hafif bir sprey kullanın.
Son dakika: Dalgalı saçlarınız bir anda kabarıklaşmaya başlarsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arkadaşlarınızdan birinden rica ederek yanında bulunmasını sağlayacağınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yatıştırıcı saç kremini uygulayarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçlarınızı düzeltebilirsiniz.

Seksi ve gözalıcı
Göz alıcı dalgalar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizi masum ve çekici kılacak. Saçınız hafif dalgalı ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dalgaları daha belirginleştirin. Düz ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iri saç maşası kullanın. Bu saç modeli iç mekanlarda yapılacak düğünler için daha uygundur. Dış mekanlarda hava nemli ise[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu saç modelini muhafaza etmeniz çok zor olacaktır.
Son dakika: Dağılan dalgaları tamir etmek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] parmaklarınıza sıkacağınız saç spreyi ile saçlarınızı avuçlayarak dalgaların tekrar oluşmasını ve sabit kalmasını sağlayabilirsiniz.
Şık ve sofistike
Zarif görünmek için saçınızı toplu kullanın. New Yorklu kuaför Varin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Saçı tutturmak bol köpük ile çok daha kolay olur" diyor. Böyle bir saç modeli seçmenin en muhteşem yanı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kolay bozulmamasıdır. Saçınız sıkıca toplu olduğundan kıvrılmaya veya elektriklenmeye imkanı olamaz.
Son dakika: Dans pistinde geçirdiğiniz hareketli dakikalar sonrasında saçınızda elektriklenme ve kıvırcıklaşma olabilir. Bu bölgelere briyantin sürerek bu problemin oluşmasını önleyebilirsiniz.
Masum ve sevimli
Bu model[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] düğün gününde de doğal görünmek isteyen gelinler için uygundur. Saçınızı açık bırakın ancak yüzünüzü ortaya çıkarmak için süslü bir saç bandı kullanın. Bu saç modeli kolay bozulmaz. Ama hava aşırı yağmurlu ve rüzgarlı olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] uçuşan saç tutamları yüzünüze yapışabilir.
Son dakika: Saçınızın ön kısmından parçalar kabarıp düşmeye başlarsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geniş bir tarak ile saç bandını kaldırarak saçınızı arkaya doğru gergince tarayın. Böylelikle saç modeliniz tekrar eski bakımlı haline dönecektir.


Saat: 12:21

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2