Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   saçınız sizi ele verioo!!! (https://seversintabi.com/sac-bakimi/11935-saciniz-sizi-ele-verioo.html)

ceyLin 30 November 2008 11:28

saçınız sizi ele verioo!!!
 
ASiL DUZ

Duz saclar genellikle genclik ve asaletle bagdastiriliyor. Tabii[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha derli toplu ve temiz hava verdigini de unutmamak gerekir.

DALGA BOYUTU

Dalgali saclar toplu olarak kullanildiginda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gelen sac modeli tercihlerinden. Acik birakildiginda ise daha dinamik bir gorunum yakalamak mumkun.

ALTIN KIZLAR

Dogustan sari sacli olanlar kadar; sonradan boya ile sarisina donenler de her daim dikkat cekiyor. Ancak saclariniza sari rofle yaptirmayi sadece ten renginiz aciksa dusunun!

KISA KISA

Kisa saci tercih edenler daha sportif ve daha dinamik gorunumden hoslaniyorlar. Abiye giysiler ile kisa sac birlestiginde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cocuksu bir z.eksapel ortaya cikiyor.

SEVIMLI KIVIRCIK

Kivircik saclar da en cok tercih edilen modellerden. Bize gore bukleli saclarin en dogru kullanimi spor giysilerle birlikte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gunluk programlar icin.

DAVETE GIDERKEN

Davetlerin vazgecilmez sac modeli olan topuzlar mutlaka usta ellerden cikmali. Aksi takdirde birkac yil yasli gozukmeniz garanti olur.

MARJINAL SACLAR

Ucuk sac modellerini sizler ancak kiyafet balosunda degerlendirebilirsiniz. Sov dunyasinin unlu isimleri de zaten sahne is.klari yandiginda bu sebneple ilginc modelleri kullaniyorlar.
window.google_render_ad();


Saat: 23:13

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2