Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   Kadınlarda Saç Dökülmesi (https://seversintabi.com/sac-bakimi/17691-kadinlarda-sac-dokulmesi.html)

ceyLin 13 December 2008 21:48

Kadınlarda Saç Dökülmesi
 
Yaklaşık olarak her 5 kadından biri yaşlılık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hastalık ve menapoz sonrası oluşan hormonal değişiklikler gibi nedenlerle saç dökülmesi yaşamaktadır. Kadınlarda saç Dökülmesi erkeklerdeki gibi yama tarzında olmaz. Bunun tersine kadınların saç derisinde yaygın bir dökülme ve incelme meydana gelir. Bu sorunu aşmak için bazı kadınlar peruk ya da postiş tarzı aksesuarlar kullanır. Bazıları ise saça yüzeyel olarak uygulanan bazı ilaçlar kullanırlar. Bu ilaçların etkileri kişiye göre değişkendir fakat genelde yeni saç büyümesini uyarmadan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olan saçların dökülmesini engellemek yönündedir.
Özellikle mini greftler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçlarda seyrelmenin olduğu alanları dolgunlaştırmak için bu hastalarda iyi bir seçenektir. Verici alan olarak saç tellerinin daha yoğun olduğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başın arka kısımları kullanılmalıdır. Flepler ve doku genişletme işlemleri ise saç kaybının çok fazla olduğu hastalarda kullanılabilir.
Eğer saçlarınız için cerrahi bir girişim düşünüyorsanız şunu unutmamalısınız ki bu işlem saçlarınızdaki dökülmeyi önlemez fakat seyrelmiş olan alanlarda daha doğal ve dolgun bir görüşüm sağlar.


Saat: 21:48

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2