Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   Kalıcı bir saç rengi için (https://seversintabi.com/sac-bakimi/17715-kalici-bir-sac-rengi-icin.html)

ceyLin 13 December 2008 21:58

Kalıcı bir saç rengi için
 
Güneş tarafından yayılan UV ışınları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç boyasındaki pigmentleri etkiliyor ve renklerinin zamanla solmasına neden oluyor. İşte bu nedenle koyu renk saçlar güneşin etkisiyle kızıllaşırken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sarı renk saçlar iyice açılırlar. Saçların rengini boyandığı ilk günkü gibi korumak için yapılacak ilk işlem[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kuaförünüze de danışarak kaliteli bir saç boyası kullanmasını sağlamak. Tabii[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç açma tekniğinin de çok önemi var. Saçları bir seferde birkaç tondan fazla açmak bu açıdan riskli olabilir. Saçlar çok dikkatli bir şekilde kademe kademe açılmalı.

Eğer saçlarınız ateş kırmızı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fındık kabuğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mavi siyah ya da patlıcan moru gibi iddialı bir renkteyse 10 günde bir şampuan boya kullanarak renginizi koruyabilirsiniz. Böylece kuaför seansları arasında da saç renginiz tam istediğiniz tonda kalabilir.

Daha sağlıklı saçlar için öneriler

Sarışınlar için en büyük sorunlardan biri havuza girdikten sonra saçlarının "yeşilleşmesi". Bunun için saçları klordan koruyan ürünler kullanabilirsiniz.

Eğer saçlarınız çok kuruysa sadece saç kremiyle yetinmeyip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçlarınızı nemlendirmek için özel nemlendirici saç maskelerinden faydalanın.

Saçları iyice durulamak çok önemli; hiçbir şampuan ya da krem kalıntısı kalmayacak şekilde tamamen durulamaya özen gösterin.

Saçlarınızı her gün kaliteli kıl bir fırçayla tarayarak doğal bir şekilde parlamalarını sağlayabilirsiniz.

Eğer çok ince telli saçlara sahipseniz güneşten koruyan ve yağ şeklinde olan ürünleri kullanabilirsiniz.

Elektriklenen ve kuruyan saçlarınızla başa çıkmak için saça sürülen ve durulanmayan bakım kremleri oldukça etkili.


Saat: 23:43

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2