Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   Saç Korkunuzu Yenin (https://seversintabi.com/sac-bakimi/17728-sac-korkunuzu-yenin.html)

ceyLin 13 December 2008 22:02

Saç Korkunuzu Yenin
 
SAÇ KORKUNUZU YENİN


Saçınızda hangi modeli tercih ederseniz edin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçınız görünüşünüzde önemli bir rol oynar. Saç bakımı evde başlar. Ama saçı gün boyu formada tutmanın bir çok yolu vardır.
Çözüm çok basit. İşe sert ve kısa modellerden uzak durarak başlayın. Saçınız uygun durumda ve parlak olsun ama yağlı olmasın. İnsanlar özellikle hacimli saçlara çok dikkat ederler. İncelik isteyen detaylı şekillerden kaçının. Sizin istediğiniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yumuşak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kadınsı ve hoş bir saç.
Sağlıklı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iyi şekillendirilmiş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yıkanmış ve bakım yapılmış saçlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gün içinde pek fazla ilgi gerektirmez. Eğer gerekli şekil verilmişse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yapılması gereken pek fazla bir şey yoktur. Düzenli yıkama[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] formunu ve hacmini korumada yeterli olacaktır.


Saat: 10:21

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2