Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   2009 Baharı İçin 5 Şık Saç Modeli (https://seversintabi.com/sac-bakimi/55686-2009-bahari-icin-5-sik-sac-modeli.html)

Yorgun Yürek 31 May 2009 18:02

2009 Baharı İçin 5 Şık Saç Modeli
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
2009 ilkbaharına artık girmiş bulunuyoruz. Havalar henüz soğuk olsa da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu bizim bahar modasını konuşmamıza engel değil. Bugün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Glamour dergisinin yer verdiği baharın en gözde saç modellerine bir göz atalım.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Oldukça kısa kesimli saç modelleri revaçta. Ense kısmı kısa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ön ve yan tarafları biraz daha uzun kesimli. Bu saç modelini derli toplu kullanmak için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] düz bir fön çekmeniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dağınık kullanmak içinse şekillendirici kremler uygulamanız gerekir. Bu saç modeline[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yana taranmış[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dağınık ya da düz şekillendirilmiş kahküllerin eşlik etmesi elbetteki gözden kaçırılmaması gereken bir nokta.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Büyük dalgalarla saçınıza klasik ve romantik bir görünüm verebilirsiniz. Saç maşasını saçınızın uçlarından yukarıya doğru dolayın. 15 saniye kadar tutup bırakın. Bu şekilde işlemi tüm saçınıza uyguladıktan sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçınızı sadece yüzeysel olarak hafifçe fırçalayın. Biraz ışıltılı krem de sürerseniz artık hazırsınız demektir.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Topuzlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bahar için en gözde saç modelini oluşturuyor.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ortadan ayrılmış doğal görünümlü saçlar da modada yerini aldı. Uzun ve düz saçlar ile şık bir genç kız havasına bürünmenin tam zamanı. Büyük[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yuvarlak bir saç fırçası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] fön makinesi ve biraz jöle işinizi görecektir. Saçınıza fön çekerken dalgalardan kaçının[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tamamen düz bir görünüm verin.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

At kuyruğu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] basit bir model gibi gelebilir ama bu onun çekici olmadığı anlamına gelmez. Saçınızı boyun hizasında toplayabilir ya da şık bir görünüm için yukarıdan at kuyruğu yapabilirsiniz. Daha havalı bir görünüm için fırçanızla hafifçe kabartabilirsiniz. Ve tabiki son olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yazmadan geçemeyeceğimiz bir model; saçınızdan bir tutamını ayırıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] at kuyruğunun etrafına dolamak ve firketelemek.


Saat: 14:45

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2