Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Saç Bakımı (https://seversintabi.com/sac-bakimi/)
-   -   Saç Dökülmesine Karşı Mucize Bitkileri Profesör Doktor Mustafa Erdoğan Sürat Açklıyor (https://seversintabi.com/sac-bakimi/55688-sac-dokulmesine-karsi-mucize-bitkileri-profesor-doktor-mustafa-erdogan-surat-ackliyor.html)

Yorgun Yürek 31 May 2009 18:04

Saç Dökülmesine Karşı Mucize Bitkileri Profesör Doktor Mustafa Erdoğan Sürat Açklıyor
 
Saç Dökülmesine Karşı Mucize Bitkileri Profesör Doktor Mustafa Erdoğan Sürat Açklıyor
Genetik ( irsi) dediğimiz saç dökülmesinde; testeron hormonunun 5-alfa redüktoz enzimi yardımıyla de-hidrotestesterona( DHT ) dönüşerek saç köklerine tutunması sonucu saç köklerinin beslenmesini engellenir. Beslenemeyen saç kökleri zayıflayarak saçların incelmesine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dökülmesine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en sonunda da saç köklerini yok ederek kelliğe neden olur.
Erkek ve bayanlarda Saç dökülmesi ve kelliğe neden olan enzimleri ortadan kaldıran African kigelia adlı bitkinin özünden oluşan KERAMINE H İtalya’da üretilmekte olup tüm Avrupa ülkelerinde milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Avrupa Patentli KERAMINE H Serum ve Şampuan; kellikle savaşan devrim niteliğinde çok güçlü bir formüldür. İçeriğinde ki doğal aktif bileşenlerin güçlü sinerjik etkisi ile genetik olarak saç dökülmesi yaşayanlarda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] DHT oluşumuna neden olan 5-alfa-reduktöz enzimini inhibe eder ve saç kökünün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç tellerinin zayıflamasına engel olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç dökülmesini önler.

Stres ve tükenmişlik durumu; Deri hastalıkları ile stres ve ruhsal olaylar arsındaki ilişki öteden beri bilinir. Kişi psikolojik sıkıntılarını kişisel yâda ailesel sorunlarını bir dermatolojik problem halinde yansıtabilmektedir. Sevilen birinin ölümü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sevgiliden ayrılık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iş kaybı gibi akut[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ciddi stres halleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çarpıcı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hızlı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şiddetli saç dökülmelerine yol açabilir ve bu duruma stresle tetiklenen telojen effluvium denir. Stress yine salgılattığı adrenalin gibi hormonlar yolu ile damarlarda daralmaya yol açar ve saç köklerinde beslenmeyi bozar ve dökülmeye yol açar. keramıne h ampul içeriğindeki Ginkgo biloba ve Hot pepper bitki özleri sayesinde saç köklerinde kan dolaşımı sirkülâsyonunu uyararak saçın fizyolojik olarak canlanma ve büyümesini sağlar. Böylelikle stres nedeni ile beslenemeyen saç kökleri damarların genişlemesiyle beslenmeye başlar ve saç dökülmesi problemini ortadan kaldırmaya yardmıcı olur.

Sigara[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] içerdiği Nikotin ve karbon mono oksit gazı ile olumsuz etkileri olan bir faktördür. Nikotin damarları daraltırken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karbon mono oksit gazı kanda Oksijen taşınmasını bozarak hücre beslenmesini bozarlar. Yeterli besin ve oksijen alamayan saç köklerinin normal üretimlerini yapması zordur. keramıne h ampul içeriğindeki Ginkgo biloba ve Hot pepper bitki özleri sayesinde saç köklerinde kan dolaşımı sirkülâsyonunu uyararak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç köklerine oksijen taşınımını sağlar. Böylelikle saçın fizyolojik olarak canlanmasını ve büyümesini sağlar.


Avrupa’ nın bağımsız laboratuarları RISERVİCE s.r.l – Scientific Service Dpt. ve RTC – Scientific Dpt. tarafından yapılmış klinik çalışmalarda saç dökülmesinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sebum ve kepekte azalma ile ilgili klinik değerlendirmelerin temelinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] değerlendirilen testlerin % 80’i KERAMINE H ürünlerinin yeterli genel etkisinin onayladığını belirtmektedir.

Gür ve güzel Saçlara Kavuşmanız dileklerimle...
Prof.Dr.Mustafa Erdoğan Sürat


Saat: 22:27

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2