Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Sağlık (https://seversintabi.com/saglik/)
-   -   Dünyanın beklediği haber Çin'den geldi (https://seversintabi.com/saglik/70942-dunyanin-bekledigi-haber-cinden-geldi.html)

Syst3m 20 August 2009 10:55

Dünyanın beklediği haber Çin'den geldi
 

Çin'deki bir şirketin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ilk A tipi H1N1 domuz gribi aşısını ürettiği ve ilk denemede aşının güvenli olduğu ve insanları virüse karşı koruduğu bildirildi.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Çin medyasının haberine göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Pekin merkezli Sinovac Biotech Co. tarafından üretilen aşı gerekli uluslararası standartları taşıyor. Sinovac tarafından yapılan yazılı açıklanmada aşının 1614 gönüllüde denendiği ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı da ifade edildi. Açıklamada aşının farklı dozlardaki etkisi ile aşılama yöntemi hakkında bir detay verilmedi.


Sinovac[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 19 Haziran'da ilk etapta Pekin yönetiminden 4 milyon doz aşı siparişi aldığını ve bunun Eylül sonunda teslim edilmesinin beklendiği duyurmuştu. Şirketin Eylül'de ek sipariş alacağı ve toplam dozun 10 milyonu bulacağı da dile getirildi.


Saat: 12:45

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2