|
|||
|
|||
![]()
Araştırmacılar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün evlilikler geleneksel anlamıyla "Bir yastıkta kocamak " için başlıyor. Büyük heyecanlarla yaşanan ilk beraberlikler ve o ilklerin dayanılmaz cazibesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilikte duygusal zeka ne kadar önemli? Evlilikte duygusal zekanın her zaman devrede olması gerekir. Eşler arasında evlilik içi sorunlar yaşanıyorsa ![]() ![]() Evlilik kişileri nasıl bir psikolojiye sokuyor? Evlilik kanunlar önünde pekiştirildikten sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal zeka kişiye ne kazandırıyor? Duygusal zeka olarak adlandırdığımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal zeka sayesinde evlilikleri kurtarmak mümkün olabilir mi? Önceleri zeka bir bütün olarak ele alınıyordu. Son yıllarda zekanın birden fazla alanda işlevsel olduğu ortaya çıktı. Bu açıdan baktığımızda evliliklerde duygusal zekanın ne kadar gerekli olduğunu görüyoruz. Bir evlilikte duygusal zekanın varlığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşler en çok neden şikayetçi Eşim beni anlamıyor. Eşim bana sevgi sözcükleri söylemiyor. Eşimle duygularımı paylaşamıyorum. Eşim benimle sohbet etmiyor. Eşim bana zaman ayırmıyor ![]() Eşim benim ilgilerime karşı ilgisiz. Eşim çok duyarsız biri. alıntıdır ![]() |
![]() |
|
|