|
|||
|
|||
![]() Bunca zaman bana anlatmaya calistigini
![]() Herkesin mutlu olmak icin baska bir yolu varmis ![]() Kendi yolumu cizdigimde anladim.. Bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat ![]() ![]() Bildiklerini bana neden anlatmadigini ![]() Yureginde ask olmadan gecen her gun kayipmis ![]() Ask pesinden neden yalinayak kostugunu anladim.. Aci doruga ulastiginda gozyasi gelmezmis gozlerden ![]() Neden hic aglamadigini anladim.. Aglayani guldurebilmek ![]() ![]() Gozyasimi kahkahaya cevirdiginde anladim.. Bir insani herhangi biri kirabilir ![]() ![]() acitabilirmis ![]() Cok acittiginda anladim.. Fakat ![]() ![]() Gozyaslariyla birlikte sevincler terk ettiginde anladim.. Yalan soylememek degil ![]() marifet ![]() Yuregini elime koydugunda anladim.. ''Sana ihtiyacim var ![]() ![]() Sana ''git'' dedigimde anladim.. Biri sana ''git'' dediginde ![]() sevmek ![]() Git dediklerinde gittigimde anladim. Sana sevgim simarik bir cocukmus ![]() aglayan ![]() Buyuyup bana simsIki sarildiginda anladim.. Ozur dilemek degil ![]() olmak ![]() Ve gurur ![]() ![]() ![]() Sevgi dolu yureklerin gururu olmazmis ![]() Yuregimde sevgi buldugumda anladim.. Olurcesine isteyen ![]() ![]() affedilmeyi ![]() Beni af etmeni olurcesine istedigimde anladim.. Sevgi emekmis ![]() Emek ise vazgecmeyecek kadar ![]() sevmekmis... ALINTIDIR.. |
![]() |
|
|