|
|||
|
|||
![]()
selam
-selam naber? -iim senden? -iim bende tşk ![]() -adminim bugun çok şıksınız ![]() -tşk ederim -adminim bugun dişleriniz pek beyaz -tşk ederim -adminim ![]() ![]() -yeter ulan -selam naber -iyim sen nasılsın -iim bende -adminim -efendim canım -cay içermisiniz ![]() -yok tşk -kahve -sagol -nescafe -hay senin -admin kardeş selam kolay gelsin -sağol -ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam ![]() -meşgulüm sonra olurmu ![]() ![]() -olmaz adminsen ilgilenecen benle -senle belediye ilgilensin -belediye yemi başvuracaz -oof off banladım kendimi hedi eyvAllah ![]() -Admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz ![]() ![]() - -Ayrıca konuları tam yerine taşıyorsunuz yani nasıl başarıyorsunuz bu kadar şeyi yapmayı inanamıyorum ![]() - -Ve saniyede çift dikiş atma yeteneğiniz var aileden gelen bir yetenek mi? - -Tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz,beni bi kere banladınız ordan biliom yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yeter ulannnnnnnnnnnnnn! - slm adminim - selam - duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz - evet öyleyimdir - ve bide gönlübol biriymişsiniz - evet çok gönlübolumdur - e hadi o zaman bana bi 1000 rep verinde inanayım - ne güzel topic açıyorsunuz - - laf aramızda en çok sizin konular okunuyor - yok canımmmmm abartma - vAllahi diyorum - teşekkürler - eeeeeeee ? - ne eee si? - mesaj sayısı - defolllllll - benim hiç adminim olmadı size en süper admin diyebilir miyim? - oilde incek varr!! - ne alakası var ben yağcımıyım tehessüf ederim ![]() admin -he -admin -hı -admin -efendim canım -admin mod işine benzemesiz -hiç benzermi canım -admin -adminin a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -adminim geçen bi konu kilitlediniz ya -hee -o ne biçim kitleyişti yaa koptum Allah sizi inandırsın admin bana bi kutu beyaz peynir biraz zeytin bide tuvalet kağıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|